Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kollárova sexica vysmiala slovenské mamičky: Pre TOTO si na nich zgustla
Zdielať na

Kollárova sexica vysmiala slovenské mamičky: Pre TOTO si na nich zgustla

Zdroj: Istagram/barbaritaaa333

Barbora Bátorová sa pred rokmi preslávila najmä ako jedna z mileniek Borisa Kollára. Dnes je zo sexi brunety mama trojročnej Maríny, ktorú pobavil názor niektorých mamičiek.

Barbora je jednou z tých mamičiek, ktoré dbajú o to, ako vyzerajú a robia všetko, aby boli fit. Okrem starostlivosti o seba, vedie takmer bezstarostný život a všetok svoj voľný čas venuje práve svojej dcérke Maríne. 

​Potomstvu od Borisa Kollára sa tešia aj tieto dve promi mamy...

​Ako matke trojročného dieťaťa, zrejme aj jej už niekedy doma hrala hudba od Mira Jaroša, ktorý je mimoriadne populárny práve u detí. Práve okolo speváka je už pár dní poriadne dusno! Prečo? V novom videoklipe si dovolil obliecť dúhové traky, pre ktoré sa do neho niektoré mamičky okamžite pustili. Údajne mal spomínanými trakmi poukázať na to, že podporuje LGBT scénu, keďže práve dúha je ich symbolom. Asi pre každého normálne zmýšľajúceho človeka znie toto obvinenie úplne absurdne. A presne to si myslia stovky matiek, ktoré na Jarošovi verejne vyjadrili svoju podporu. 

Medzi nimi bola aj Barbara, ktorá má na "matky, ktorým obyčajná dúha prekáža" jasný názor: "Mamičkám trochu cvaklo..." Sexi bruneta si servítku pred ústa nebrala a verejne povedala to, čo si myslia mnohé mamičky. Nemyslíte si?

Súvisiace články

Najčítanejšie