Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Plačkovej bývalá kamarátka prehovorila o jej zatknutí: Tieto slová ju nepotešia!
Zdielať na

Plačkovej bývalá kamarátka prehovorila o jej zatknutí: Tieto slová ju nepotešia!

Je toto koniec slovenskej kráľovnej Instagramu? Po tom, ako ju včera zatkla polícia, to tak aj vyzerá. Konečne prehovorila osoba blízka Zuzane Plačkovej.

Na pondelkové ráno Plačková s manželom, ale ani jej sledovatelia na Instagrame, tak skoro nezabudnú. Populárnu influencerku totiž zadržala NAKA a dnes ju podľa portálu pluska.sk obvinili z drogovej trestnej činnosti a členstve v  zločineckej skupine.

​Kým mnohí Plačkovej blízki sa ku kauze nevyjadrujú a cez sociálne siete prosia ľudí, aby neboli škodoradostní a nevysmievali sa z nešťastia iných, Plačkovej niekdajšia blízka kamarátka si servítku pred ústa nedala! Nela Slováková so Zuzanou kedysi súťažili v reality šou Hotel Paradise a aj po jej skončení ostali dobrými priateľkami. Ich kamarátstvo však pred pár mesiacmi nečakane stroskotalo. Samotnej Slovákovej išla nedávno po krku polícia, ktorá preverovala jej obchodovanie s rúškami, na ktorých zarábala aj Plačková... Každopádne, Nela sa k jej zadržaniu otvorene vyjadrila!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova)

"Moja úroveň je niekde inde a ja sa nezachovám, ako sa Zuzana zachovala ku mne v rúškovom období... Je to iba ukážka, že 90 percent, čo na Instagrame vidíte je fejk a odporná pretvárka a pozlátko. Ja si radšej kúpim jednu kabelku za čas a budem mať pokojný spánok, než aby som predvádzala to, čo sa tu na Instagrame predvádza. K tejto kauze by som vedela kadečo povedať, čo viem, ale nemám to za potrebu... Každý je si strojcom svojho šťastia..." nechala s počuť Nela. 

Instagram/nelaslovakova

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova)

Súvisiace články

Najčítanejšie