Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Plačkovej otvorené priznanie o drogách: Tak TOTO by čakal málokto!
Zdielať na

Plačkovej otvorené priznanie o drogách: Tak TOTO by čakal málokto!

Zdroj: IG/queen.plackova

Na dnešné ráno úspešná podnikateľka Zuzana Plačková asi nezabudne! Zobudila ju totiž polícia. Dôvod? Podozrenie z drogovej trestnej činnosti!

Plačková spolu s manželom Reném sa topia v luxuse, ktorý radi aj ukazujú. Bývalá hviezda reality šou sa pýši práve tým, že si na všetko zarobila vlastnou usilovnosťou a prácou. Vyzerá to tak, že to nebude úplná pravda…

Podľa jojkárskeho webu plus.noviny.sk ju s manželom dnes ráno zadržala NAKA. Tá zasahuje na viacerých miestach po Slovensku. Medzi zadržanými je aj spomínaná Plačková s manželom, ktorí mali údajne byť súčasťou zločineckej skupiny obchodujúcej s drogami! Aká je pravda, sa zrejme čoskoro ukáže. Nie je to prvýkrát, čo Plačkovú spájajú s drogami… Slovenská milionárka je známa podrezaným jazykom aj tým, že si z kritiky ťažkú hlavu nerobí. Nie je to tak dávno, čo ju jedna z jej sledovateliek na Instagrame obvinila, že za jej bohatstvom a úspechom sú práve drogy, inak by si na ten luxus, v ktorom žije, nevedela zarobiť. 

instagram/queen.plackova

​Sama Plačková sa v minulosti nie raz vyjadrila k drogám a je známa tým, že má k nim negatívny postoj. “Ľudia, čo ma poznajú, tak vedia, že nikdy som nefúkala žiadne drogy. A za to som na seba najviac pyšná! Kto by to bol na mňa povedal, že?” Nechala sa počuť v minulosti bruneta. Čo si o celej kauze myslíte vy?

instagram/queen.plackova

Súvisiace články

Najčítanejšie