Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Radkine palacinky ženy jednoducho milujú: Ak chcete schudnúť, začnite s nimi svoje ráno!
Zdielať na

Radkine palacinky ženy jednoducho milujú: Ak chcete schudnúť, začnite s nimi svoje ráno!

Zdroj: Instagram

Ako si zamaškrtiť, no pritom nepribrať? Fitneske Radke sa za mesiac podarilo schudnúť 8 kíl tuku, no rozhodne nehladovala! Športovkyňa nám prezradila recept na diétne palacinky, na ktorých si pochutnáte a bruško vám z nich nenarastie.

Radka patrí medzi najlepšie bikini fitnesky nielen na Slovensku, ale aj na svete. Na konte má množstvo titulov a keď sa práve nepripravuje na súťaž, pomáha ženám chudnúť a vypracovať si super postavičku. 

Na svojej postave poriadne zapracovala aj Zuzana Vačková, ktorá je aktuálne oveľa štíhlejšia!

Sexi fitneska vie, čo jesť a akým jedlám sa naopak vyvarovať, aby ste zhodili tukové vankúše. "Zo začiatku sa to môže zdať otravné, možno až nemožné vážiť a zapisovať si každé jedlo, ale v dnešnej dobe existuje už veľa rôznych aplikácií, kde si viete jednoducho zapísať, čo ste zjedli a program vám sám vypočíta množstvo prijatých kalórii, bielkovín, sacharidov a tukov. Strávite tým len pár minút denne. To, čo je však na nezaplatenie, je pocit slobody. Môžete jesť čo chcete, môžete si dať svoju obľúbenú sladkosť, môžete ísť na večeru s priateľmi a pokojne si dať aj pohár vína. Dôležité je zmestiť sa do vašich nastavených kalórií a aspoň približne dodržať makrá a pomer 80:20 - 80% plnohodnotné jedlo, 20% menej plnohodnotné jedlo. Výhodou je, že tento systém stravovania je práve vďaka tomu, že nič nezakazuje dlhodobo udržateľný," vysvetlila kráska celú podstatu zdravého chudnutia. Najpopulárnejšie medzi ženami sú práve jej palacinky, ktoré nemajú konkurenciu!

Ingrediencie:

(na cesto)

  • 1 vajce
  • 5g pomletých ovsených vločiek
  • 5g psyllium
  • škorica
  • flawdrops (butter bisquit)
  • voda

(náplň)

  • 30g proteínový puding
  • 50g ovocie
  • 10g arašidové maslo (zmiešané s kokosovým olejom)

Postup:

Ingredencie na cesto vymiešame a na panvici si z nich pripravíme palacinku. Plnku pripravíme z pudingu, nakrájaného ovocia (podľa chuti) a arašidového masla. Dobrú chuť!

O zaujímavé recepty nie je núdza ani v kulinárskej šou Bez servítky, ktorú môžete sledovať každý pracovný deň o 18.00 na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie