Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Gáboríkovej chutný tip na raňajky: Z tejto kaše vám brucho nenarastie!
Zdielať na

Gáboríkovej chutný tip na raňajky: Z tejto kaše vám brucho nenarastie!

Zdroj: Instagram/iversanns

Milovníčka zdravej stravy Ivana Gáboriková, vie, čo je pre ňu a jej rodinu dobré. Aj preto siaha po tejto raňajkovej kaši, ktorá je nielen chutná, ale aj nabitá minerálmi.

Mnohí výživoví poradcovia sa zhodnú v tom, že raňajky sú najdôležitejším jedlom dňa. Preto by ste mali dobre zvážiť, akou voľbou začnete svoje ráno. 

Sympatická glosátorka relácie Sedem Oľga Feldeková priznala, že jej veru žiadne jedlo poradne nevonia. Prečo?

​Mnohí siahajú práve po ovsených vločkách, ktoré sú, pri správnej príprave, zdrojom množstva minerálov, vitamínov a vlákniny. Dodajú vám energiu, zlepšia trávenie aj vzhľad pokožky. Možno aj preto po nich pravidelne siaha Ivana Gáboríková, ktorá ich pripravuje nielen seba a manželovi, ale aj svojej dcérke. Ako?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

"Aby som z nich vyťažila maximum, tak si ich vždy večer premyjem v sitku, namočím do vody a pridám lyžičku jogurtu, alebo kefíru. Nechám do rána odstáť v uzavretej nádobke v chladničke ( ak len zalejem vodou, tak nechávam pri izbovej teplote). V nádobke prebehne fermentácia - antinutričné látky sa rozložia a vločky sú ľahko stráviteľné a ako bonus majú v sebe probiotiká aj prebiotiká. Váš črevný mikrobióm vám poďakuje. Takáto príprava je ideálna pri všetkých obilninách... Ráno už len pridám vodu, škoricu, trochu zohrejem ( prevarím bez jogurtu) a hotovo! Ak by som kašu robila len pre nás dospelákov, tak nevarím. Pre lepšiu chuť dám maslo, oriešky a akékoľvek ovocie, čo je v chladničke. Belle len čisté - škorica, maslo," opísala podrobne Ivana. Jej fanúšikovia vedia, že Gáboríkovej recepty sú vždy chutné a zdravé, a preto už inšpirovali nejednu gazdinku. Ako je to s vami?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Súvisiace články

Najčítanejšie