Gáboríkovej tip na chutné jedlo z cukety: Aj vďaka nemu sa môže 2 mesiace od pôrodu ukázať v plavkách!
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: Instagram
Milujete cukety a hľadáte nejaký recept, ako si ich pripraviť? Zabudnite na klasiku, ktorou je zapečená cuketa s mäsom a syrom a vyskúšajte niečo úplne iné!
Krásna tanečnica Ivana Gáboríková sa v máji stala mamou vytúženej dcérky Belly. Milovníčka zdravého jedla a cvičenia bez okolkov priznala, že počas tehotenstva pribrala rovných 18 kilogramov. Tie sú už dávno preč!
Ivana sa pochválila fotkou v bikinách a popôrodné kilá by ste na nej ťažko hľadali. Krásna mamička prezradila, ako sa jej podarilo schudnúť! Jedáva 5-krát denne a z jedálnička úplne vynechala rôzne kupované keksíky. Tie nahradila kvalitnými domácimi koláčmi. Napokon, svoje menu často zverejňuje práve na Istagrame. A niektoré jej jedlá inšpirujú iné gazdinky!
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
Podobne to bolo aj pri tomto, ktorý už stihli vyskúšať desiatky žien a nevedia si ho vynachváliť! Ide o veľmi jednoduchý, rýchly a pritom chutný recept, ktorý sa oplatí vyskúšať, ak milujete cukety.
Ingrediencie:
- chlieb
- maslo
- cuketa
- olivový olej
Postup:
Cuketu nakrájate na tenké kúsky, opečiete ju na olivovom oleji a naložíte na maslom natretý chlieb. Dobrú chuť!
Instagram/iversanns