Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kate Middleton miluje šport, ale na tento cvik nedá dopustiť: Spevní vám telo extra rýchlo
Zdielať na

Kate Middleton miluje šport, ale na tento cvik nedá dopustiť: Spevní vám telo extra rýchlo

Zdroj: Profimedia

Je trojnásobnou mamičkou, no postavu má stále rovnako štíhlu, dokonca ešte pevnejšiu, ako pred rokmi. Zo všetkých druhov pohybu považuje za najúčinnejší tento cvik!

O vojvodkyni z Cambridge je známe, že miluje šport a strieda rôzne pohybové aktivity. Ak jej to čas dovolí, chodí si aj zabehať a jazdí na bicykli. Okrem rôznych druhov cvičení však nedá dopustiť na jeden cvik, ktorý vraj dokáže spevniť kompletne celé telo.

Ako prežívajú karanténu ľudia zo šoubiznisu?​

Obľúbený cvik Kate Middleton

Zaujímavosťou je, že Kate nemá dokonca ani osobného trénera, športuje prirodzene a pravidelne, ako jej to dovolí čas. Ak aj má veľa pracovných povinností, nikdy nevynechá cvik, ktorý trvá iba pár sekúnd, no má obrovskú silu. Pri pravidelnom opakovaní a správnom prevedení dokáže spevniť svalstvo celého tela naraz.

Ak ste tipovali, že týmto cvikom je plank, uhádli ste. Na prvý pohľad veľmi jednoduchý cvik, ale ak si ho vyskúšate, pochopíte, aký je náročný a čo všetko dokáže.

Tu si môžete prečítať, ako cvičiť PLANK a ako vám už po pár dňoch zmení telo.

oxygenmag.com

​Ako sa Kate stravuje?

Kate sa už niekoľkokrát vyjadrila, že nie je zástankyňou žiadnych špeciálnych diét. Jej strava nie je veľmi odlišná od tej bežnej, akú má väčšina z nás, dodržiava však niekoľko pravidiel:

  1. Nikdy nevynecháva raňajky – aká má menej času, dá si cereálie a jablčnú šťavu, inokedy si dopraje aj vajíčka, údeného lososa a nikdy nevynechá šálku bezkofeínovej kávy.
  2. Dáva si pozor na veľkosť porcií, radšej je menej a častejšie.
  3. Nedá dopustiť na pravidelnú očistu organizmu pomocou krátkeho detoxu, kedy konzumuje len ovocie, zeleninu a vodu, nikdy ho však nedrží dlhšie ako 2 dni.
  4. Kate to rozhodne nepreháňa s alkoholom, tvrdý nepije vôbec, ale príležitostne si dopraje pohár bieleho vína, výnimočne aj červené.
  5. Snaží sa jesť zdravé domáce jedlá, miluje goji, polievku gazpacho a bylinkový šalát tabbouleh. Obľúbenou prírodnou koreninou je pre ňu karí korenie a tiež čili, ktoré perfektne funguje na spaľovanie tuku.
  6. Minimálne 1-krát do týždňa konzumuje ryby. Najčastejšie si dá lososa alebo tresku. Občas si pochutí aj na ustriciach alebo mušliach.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Súvisiace články

Najčítanejšie