Oblačno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Takto si microblading obočia nepredstavovala: Keď sa uvidela v zrkadle, zostala v šoku!
Zdielať na

Takto si microblading obočia nepredstavovala: Keď sa uvidela v zrkadle, zostala v šoku!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Profesionálne upravené obočie dokáže pozdvihnúť krásu celej tváre, procedúru však musí vykonávať skúsený odborník s výbornými referenciami. V opačnom prípade vám hrozí podobná katastrofa, akú zažila táto žena.

Microblading (vláskovanie) je metóda ručného tetovania obočia, ktorá spočíva v aplikácii pigmentu pod povrch pokožky pomocou špeciálneho pera. Na rozdiel od klasického tetovania, je obočie po microbladingu veľmi prirodzené a jemné. Platí to však iba v prípade, keď vám ho spraví certifikovaný odborník.

Neverila vlastným očiam!

Shannon Bozell z Michiganu sa na microblading obočia objednala do salónu krásy a nevedela sa dočkať, kedy bude jej obočie jemne zvýraznené. Namiesto prirodzeného výsledku ju však pri pohľade do zrkadla čakal obrovský šok!

Shannon samozrejme vedela, že vytetované obočie bude najskôr oveľa výraznejšie, no to jej vyzeralo katastrofálne nielen kvôli farbe, ale aj kvôli veľmi neprirodzenému tvaru. Z výsledku bola taká hotová, že si obočie zakrývala vlasmi.

Za túto hrôzu si v salóne vypýtali 315 eur!

Facebook/Shannon Bozell

Akoby to celé nestačilo, po dvoch dňoch sa jej pri príšernom obočí vytvorili dokonca bolestivé pľuzgiere. Nešťastná žena podala na salón krásy sťažnosť, majiteľka salónu jej však odmieta peniaze vrátiť, vraj ju oboznámila s celou procedúrou aj s rizikami, ktoré tetovanie obočia súvisí.

Shannon dúfa, že sa nájde skúsený odborník, ktorý jej dá obočie do poriadku, pretože takto sa hanbí vychádzať aj medzi ľudí. Vôbec sa jej nečudujeme!

Facebook/Shannon Bozell

Súvisiace články

Najčítanejšie