Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Obézna Lizzo provokuje v plavkách, fit trénerka sa nezdržala: Prečo obdivujete jej telo?
Zdielať na

Obézna Lizzo provokuje v plavkách, fit trénerka sa nezdržala: Prečo obdivujete jej telo?

Zdroj: Profimedia

Je skvelá speváčka a šoumenka, čo potvrdilo aj množstvo ocenení, ktoré získala, ľudia ju však vnímajú aj ako ženu s nadváhou, ktorá je na svoje krivky pyšná a hrdo ich ukazuje.

Nedávno sme písali o známej celebritnej trénerke Jillian Michaels, ktorá si myslí, že dnešná spoločnosť sa snaží byť až prehnane korektná k ženám s nadváhou a to podľa nej vôbec nie je správne.

"Iste, chceme rovnosť pre ženy i mužov všetkých veľkostí, čo samozrejme rešpektujem. Súhlasím aj s tým, že by sme nemali nikoho urážať len preto, ako vyzerá alebo koľko váži. Myslím si však, že by sme o nadváhe mali hovoriť najmä ako o chorobe, pretože naše prílišné ospravedlňovanie by mohlo mnohým ľuďom naopak veľmi ublížiť,“ povedala trénerka, ktorá v tejto súvislosti spomenula aj obéznu speváčku Lizzo.

Extravagantná Lizzo je známa tým, že sa za svoju postavu nehanbí a často provokuje v priesvitných či extrémne krátkych outfitoch. Istej skupine ľudí je práve jej postoj veľmi sympatický a fandia jej a zdravotné riziká spojené s nadváhou neriešia. Niektorí z nich dokonca fit trénerku obvinili, že ich obľúbenú speváčku ponížila.

https://www.instagram.com/p/B0Jo3ZIBJwE/

Kto má pravdu?

Jillian Michaels si stojí za svojím názorom a nechápe obdivovanie obezity. „Prečo ju ľudia obdivujú za to, ako vyzerá? Bude bomba aj to, keď dostane cukrovku? S obezitou skrátka zdravotné riziká súvisia a bolo by klamstvo tváriť sa, že nie...“ vyjadrila sa trénerka. Lizzo sa jej slová zjavne dotkli a nechala jej svojský odkaz.

Čo si myslíte vy? Je Lizzo dobrým príkladom lásky k vlastnému telu, alebo je toto už priveľa?

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/BwHmBFvgAAH/

https://www.instagram.com/p/BiKWGP8nXNK/

https://www.instagram.com/p/B7XBQ3sBfIr/

Súvisiace články

Najčítanejšie