Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Aj ona mala nadváhu! Trénerka ukázala FOTO z mladosti a skritizovala bacuľky
Zdielať na

Aj ona mala nadváhu! Trénerka ukázala FOTO z mladosti a skritizovala bacuľky

Zdroj: Instagram

Patrí medzi najznámejšie svetové trénerky a inšpiruje celebrity aj obyčajné ženy. Ľudia ju milujú aj preto, že sa nebojí povedať nahlas to, čo si naozaj myslí!

Fitness trénerka Jillian Michaels (45) tiež v minulosti trpela nadváhou a profesionálnemu cvičeniu sa začala venovať až keď schudla 30 kíl. Jillian si myslí, že dnešná spoločnosť sa snaží byť až prehnane korektná k ženám s nadváhou a to podľa nej vôbec nie je správne. Súhlasíte s ňou aj vy?

"Nadváha by sa nemala tak glamorizovat. Dnešná spoločnosť je v tomto ohľade až príliš korektná, " povedala Jillian pre magazín Women 'Health, čím rozpútala vášnivú debatu.

Jillian zverejnila fotku z mladosti, kde mala sama niekoľko kíl navyše...

https://www.instagram.com/p/B7WQJ6qJSb1/?utm_source=ig_embed

"Iste, chceme rovnosť pre ženy i mužov všetkých veľkostí, čo samozrejme rešpektujem. Súhlasím aj s tým, že by sme nemali nikoho urážať len preto, ako vyzerá alebo koľko váži. Myslím si však, že by sme o nadváhe mali hovoriť najmä ako o chorobe, pretože naše prílišné ospravedlňovanie by mohlo mnohým ľuďom naopak veľmi ublížiť,“ hovorí trénerka, ktorá naráža na silný „body positivity” trend.

"Svet sa zmenil na miesto, kde sa upozornenie na zdravotné riziká súvisiace s obezitou považuje takmer za urážanie," dopĺňa trénerka slová, ktoré si myslia mnohí ľudia, len nemali toľko odvahy povedať to nahlas.

Čo si o jej názoroch myslíte vy? Má pravdu?

https://www.instagram.com/p/B3e9RKCJ82F/

https://www.instagram.com/p/BnoiJWJFwDG/

https://www.instagram.com/p/BlLyzDrlyHg/

https://www.instagram.com/p/BizcFMQlui1/

https://www.instagram.com/p/Batx7cGFeiR/

Súvisiace články

Najčítanejšie