Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
TOTO že je babička? Keď uvidíte jej postavu, neuveríte, že kedysi bola plaché dievča
Zdielať na

TOTO že je babička? Keď uvidíte jej postavu, neuveríte, že kedysi bola plaché dievča

Zdroj: Profimedia

Zo zakríknutého dievčaťa s nízkym sebavedomím je dnes žena, ktorá inšpiruje aj o polovicu mladších. Ťažko uveriť, že má už dospelé deti a tri vnúčatá!

Kanaďanka Robin Hillis (48) má dve dospelé dcérky Katey (23) a Courtney (21) a tri vnúčatá a je úspešnou kulturistkou a trénerkou. Nikto by dnes netipoval, že v mladosti bola plachá a utiahnutá.

Robin získala titul majsterky v kulturistike nad 63,5 kila pred piatimi rokmi a okrem toho je držiteľkou niekoľkých hodnotných titulov. V jednom z rozhovorov však priznala, že v mladosti nebola vôbec priebojná a chýbalo jej sebavedomie. To všetko sa zmenilo až vtedy, keď sa zamilovala do kulturistiky.

Trojnásobná babička tvrdí, že športu sa stíha venovať aj popri vnúčatách a s radosťou svojim dcéram pomáha. “Milujem ten pocit, ako sa cítim a ako vyzerám. Som šťastná, spokojná a užívam si život plnými dúškami,” pochvaľuje si svalnatá babina.

kulturistka

Profimedia

​Robin trénuje 6-krát do týždňa a 2-krát ročne sa zúčastňuje veľkých súťaží. Samozrejmosťou je pre ňu zdravá a pestrá strava s vysokým obsahom bielkovín.

Väčšina ľudí vrátane rodiny ju podporuje, nájdu sa však aj takí, ktorým sa jej postava a životný štýl nepáčia. Kritiku a negatívne komentáre si jednoducho nevšíma a dáva len na svoje vlastné pocity.

Čo poviete na túto fit babinu vy?

kulturistka

Profimedia

kulturistka

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie