Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ako to, že nikdy nepriberie? Dara Rolins prezradila, čo raňajkuje už viac ako 10 rokov!
Zdielať na

Ako to, že nikdy nepriberie? Dara Rolins prezradila, čo raňajkuje už viac ako 10 rokov!

Zdroj: Profimedia

Pre mnohé z nás je vzorom ženskosti, zmyselnosti a inšpiráciou v rámci zdravého životného štýlu. Zaujíma vás, ako si Dara udržuje štíhlu a pevnú postavu aj po štyridsiatke?

Daru sme stretli na skvelej fit akcii SUPER BODY DAY, kde bola hosťom v diskusii o zdravom životnom štýle. Okrem iného prezradila aj to, že pevnú a štíhlu postavu si v posledných rokoch udržiava jogou a tancom pri vystúpeniach. Nás zaujímalo, ako sa stravuje, a ako vyzerá jej jedálniček.

​Ako vyzerajú tvoje bežné raňajky? Máš nejaké osvedčené a obľúbené tipy?

Mám dve najobľúbenejšie raňajkové jedlá. Buď si nakrájam ovocie na kúsky, pridám zmes orieškov, ďalej hrozienka alebo brusnice, kokosové lupienky a do toho si pridám lyžičku mix superfoods a niekedy aj kakao. Druhá varianta je teplá ovsená kaša, buď pohánková alebo iná, striedam rôzne príchute – napríklad čokoládovú, škoricovú a do toho si pridávam banán. Týmto typom raňajok som verná aspoň 10 rokov. Keď prespávam na hoteloch, tam rozširujem svoj repertoár a doprajem si vajíčka, so slaninkou napríklad, ale zásadne bez chleba a pečiva, iba so zeleninou.

Jedávam všeobecne málo a často a všetko sú to jedlá, ktoré ma nespomalia, ale nakopnú.

K zdravej životospráve neodmysliteľne patrí aj pravidelný pitný režim. Čo piješ najčastejšie ty?

Určite veľa obyčajnej čistej vody, tú pijem stále a v telefóne mám aj aplikáciu, ktorá na mňa pravidelne pípne a upozorní ma, že sa mám napiť, pretože v tom zhone mám občas tendenciu zabudnúť. Inak mám fľašu vody všade, vo všetkých dverách auta, vždy keď odchádzam z domu, beriem si so sebou dostatok vody. Ale večer si dám veľmi rada aj pohárik vínka, úplne bez výčitiek.

Máš nejaký tip, ako sa čo najrýchlejšie očistiť a napríklad zhodiť pár kíl?

Jednoznačne zelenina. Asi dva mesiace späť som jedla týždeň iba zeleninu. Ľudia sa ma pýtali, ako som to vydržala a čo som jedla. Je veľa ciest a spôsobov, ako môžete jesť zeleninu. Môže byť na teplo, aj na studeno, polievky, smoothie, iba nakrájaná a chrumkať ju. Veľmi to odporúčam, bola to taká pecka, cítila som sa fantasticky, ako také fifi pierko. Mala som pocit, že sa mi zlepšili všetky vnemy, ja som si pripadala ako z nejakého sci-fi filmu. Je to veľmi zdravé, veľmi mi to pomohlo a tak celkovo ma to osviežilo.

Existuje niečo v tvojom jedálničku, čím občas (alebo aj pravidelne) zhrešíš?

Zmrzlina. Tu si dám. Chuť mám aj na všeličo iné – buchty, rezne, ale tomu sa snažím odolať.

Si vzorom a inšpiráciou pre mnohé ženy, prezraď nám, kto inšpiruje a motivuje v živote teba?

Asi nemám konkrétne jednu, tých osôb je určite viac a určite sú tiež logicky z mojej brandže a sú to samozrejme ženy, lebo tie sledujem, o tie sa zaujímam. Obdivuje všetky ženy, ktoré sú v dospelom a zrelom veku udržiavané a krásne, životom skúsené, múdre, majú čo povedať, majú čo zdeliť, sú inšpiratívne. To všetko sú moje idoly, ktoré rada počúvam, prečítam si rada rozhovor s nimi. O takých ženách chcem vedieť ako premýšľajú, ako žijú, ako majú usporiadaný svoj život, kto im pomáha a tak ďalej. Aj ja sa rada učím od druhých, lebo samozrejme, nemám patent na všetko.

https://www.instagram.com/p/B4pmhATFtMl/

Akciu v spolupráci s portálom o zdravom životnom štýle, cvicte.sk zorganizovala produkčná spoločnosť Supershape. Tá je známa sériou DVD a ON-LINE video programov na domáce cvičenie SUPER BODY. A práve tretie pokračovanie tejto cvičebnej série si mohli na akcii vyskúšať všetky účastníčky. Produkčná spoločnosť Supershape si pripravila ešte jedno prekvapenie. Na akcii pokrstila Lenka Šóošová aj druhé pokračovanie obľúbenej knihy plnej zdravých receptov, ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2

cvicte.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie