Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
SUPER BODY DAY rozhýbalo ženy každého veku: Prišla aj Dara Rolins
Zdielať na

SUPER BODY DAY rozhýbalo ženy každého veku: Prišla aj Dara Rolins

Zdroj: Erik Tomašák

Najvernejší fanúšikovia športového portálu cvičte.sk, influenceri, tréneri a novinári si 9. novembra zacvičili pod dohľadom skúsených profesionálnych tréneriek a trénerov na SUPER BODY DAY.

Akciu v spolupráci s portálom o zdravom životnom štýle, cvicte.sk zorganizovala produkčná spoločnosť Supershape. Tá je známa sériou DVD a ON-LINE video programov na domáce cvičenie SUPER BODY. A práve tretie pokračovanie tejto cvičebnej série si mohli na akcii vyskúšať všetky účastníčky. Produkčná spoločnosť Supershape si pripravila ešte jedno prekvapenie. Na akcii pokrstila Lenka Šóošová aj druhé pokračovanie obľúbenej knihy plnej zdravých receptov, ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2.

„Keď sme pred dvoma rokmi vytvorili prvú sériu cvičebného programu SUPER BODY, v ktorom profesionálne trénerky pomáhali ľuďom zacvičiť si z domu, nevedeli sme presne, aká bude odozva verejnosti. Teraz však vydávame už tretiu sériu, tentoraz s cvičeniami od Lei Grančič a Milana Adamka. A vyzerá to tak, že nebude posledná,“ hovorí Kamil Šimkovič, zakladateľ produkčnej spoločnosti Supershape.

Erik Tomašák

​Deň plný cvičenia, SUPER BODY DAY, zaplnil jeden z bratislavských centier, no neišlo len o cvičenie. Tréningy doplnila aj diskusia o zdravom životnom štýle, ktorej sa zúčastnila okrem aj Dara Rolins.

Erik Tomašák

​„Preto si vás cením a tlieskam, že ste dnes prišli, že nesedíte doma na sedačke, že ste tu s nami a že cvičíte, venujete sa sebe a premýšľate nad tým, čo tomu telu dávate. Lebo logicky, ak chcete, aby telo nejako vyzeralo, aby vám tu energiu vrátilo, to sa nestane len tak. Stačí byť len láskavý k sebe. Mať sa rád, premýšľať, vpraviť do telíčka múdre veci, zdravé veci,” povedala v diskusii s úsmevom Dara.

Erik Tomašák

​SUPER BODY 3 je už v predaji. Ide o pokračovanie obľúbených tréningov, najmä pre ľudí, ktorí len začínajú s cvičením, nechcú alebo nemajú čas chodiť do fitness centier, no i tak chcú cvičiť podľa profesionálnych trénerov. SUPER BODY 3 obsahuje 12 video tréningov, ktoré sú znovu k dispozícii ako  ON-LINE on-line video program, ktorý je možné darovať aj ako zdravý darček. Ďalšie informácie o video programe nájdete na adrese: www.supershape.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie