Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vyskúšali sme na vlastnej koži Plačkovej masáž proti celulitíde: Takto ľahko sa jej zbavíte!
Zdielať na

Vyskúšali sme na vlastnej koži Plačkovej masáž proti celulitíde: Takto ľahko sa jej zbavíte!

Zdroj: instagram/queen.plackova

Je to práve Zuzana Plačková, ktorá maderoterapiu ostatné týždne veľmi spopularizovala. Je však táto metóda naozaj účinná v boji proti celulitíde?

Kto by netúžil po krásnej hladkej pokožke na stehnách a zadku? Asi každá žena chce vyzerať super a neriešiť celulitídu, ktoré trápi mnohé z nás. Existuje niekoľko spôsobov, ako sa jej dá zbaviť. Jedným z nich je aj maderoterapia, ktorú miluje a odporúča aj Zuzana Plačková. Funguje? 

Zavítala som na kliniku estetickej medicíny a redukcie váhy Health&Beauty v Bratislave, kde som si túto masáž vyskúšala. Maderoterapia je najúčinnejšia zdraviu prospešná neinvazívna metóda odstránenia celulitídy pomocou drevených valčekov. Špeciálna terapia týmito valčekmi zlepšuje lymfatický systém, rozkladá celulitídu, vypína pokožku, tvaruje postavu, zbavuje telo nadbytočnej vody, čím aj zmierňuje opuchy. To má za následok naštartovanie metabolizmu a s tým spojené vylučovanie toxínov, ktoré sú nahromadené pod kožou a spôsobujú nenávidenú pomarančovú kožu.

Výhody maderoterapie:

  • Stimulácia lymfatického systému
  • Vylučovanie toxínov a škodlivých látok z tela
  • Zrýchľovanie metabolizmu
  • Eliminácia celulitídy
  • Tvarovanie postavy
  • Vypnutie pokožky
  • Spaľovanie tukov
  • Zlepšenie cirkulácie krvi
  • Zlepšovanie tvorby elastínu
  • Zlepšovanie tvorby vitamínu E a kolagénu
  • Zlepšenie svalového tonusu
  • Posilnenie imunitného systému
  • Odbúranie únavy a bolesti hlavy
  • Strata nadbytočnej vody
  • Prvé viditeľné výsledky už po 5-6 sedeniach

Maderoterapia sa robí týmito drevenými valčekmi:

Archív J.K.

​Ako to celé prebiehalo?

Vyzliekla som sa do spodnej bielizne a ľahla si na masážny stôl. Vyškolená profesionálka Iveta mi najprv masírovala lymfatické uzliny na krku a potom sa pustila do brucha. Ako prvé do pokožky vmasírovala ich špeciálny olej, ktorý pomáha rozpúšťať tuk a pokožku pekne hydratuje. Potom mi rôznymi drevenými valčekmi a špeciálnymi technikami prechádzala po bruchu. Celý proces sa opakoval aj pri nohách z prednej strany aj zo zadnej. Celková masáž je veľmi príjemná, nebolí a okamžite cítite, ako sa vám prekrvujú masírované časti. Po asi 40 minútach som z kliniky odchádzala ako znovuzrodená a najradšej by som si procedúru hneď zopakovala. 

Archív J.K.

Ak sa chcete celulitídy zbaviť, maderoterapiu by ste mali absolvovať každý deň a to 10 krát za sebou. Samozrejme, treba dodržiavať aj pitný režim, zdravšie sa stravovať a telo rozhýbať nejakým športom alebo cvičením. Iveta mi dokonca prezradila, že efekt je trvalý, pod podmienkou, že zotrváte pri zdravšom životnom štýle. 

​Všetko pre krásu a zdravie na jednom mieste

V klinike estetickej medicíny a redukcie váhy Health&Beauty si každá žena nájde to, čo potrebuje.  Nie je to iba klasická klinika krásy, tu sa snažia krásu a zdravie podchytiť tiež zo zdravotného hľadiska. “Ľudia často nedokážu napríklad schudnúť, hoci pravidelne cvičia a zdravo sa stravujú. Vtedy pátrame, v čom môže byť problém a jeho situáciu riešime komplexne,” vysvetlila mi PhDr. Iveta Nemcová MBA, riaditeľka kliniky.

Okrem už spomínanej maderoterapie vám tu skúsení odborníci z oblasti estetickej dermatológie a redukcie váhy poradia s chudnutím – od výživového poradenstva až po testy na intoleranciu potravín, využiť môžete mimoriadne účinný cvičebný program XBODY a nájdete tu aj širokú ponuku účinných procedúr na krásu. Stačí si len vybrať!

Tento článok vznikol v spolupráci s klinikou estetickej medicíny a redukcie váhy Health&Beauty na Kaštieľskej ulici v Bratislave.

facebook/healthandbeauty.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie