Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Slovenská moderátorka priznala zdravotné problémy: Už je ľahšia o 7 kíl a prichádza o vlasy
Zdielať na

Slovenská moderátorka priznala zdravotné problémy: Už je ľahšia o 7 kíl a prichádza o vlasy

Zdroj: Instagram/mariazelinova

Patrí k našim najkrajším modelkám a moderátorkám, z ktorej srší pozitívna energia. Máriu Zelinovú však ostatné mesiace poriadne potrápilo zdravie.

Sexi blondína sa vždy pýšila štíhlou a vytrénovanou postavičkou. Hoci nemusela, no ostatné týždne je takmer desať kilogramov ľahšia. Prečo?

Ako si štíhlu figúru udržuje Diana Mórová?

​"Schudla som aktuálne 7 kg. Tak trochu nedobrovoľne. Zo zdravotných dôvodov som musela zo dňa na deň zmeniť stravu. Toľko intolerancii na potraviny mám, že ryža, cuketa, cvikla atď sa u mňa točí v kuchyni na dennom poriadku. Niekto by to bral ako "to najhoršie", čo sa mu mohlo stať... Ja to beriem pozitívne, pretože asi nič na svete by ma nedonútilo začať jesť takto zdravo. V podstate, ak nepočítam vajíčko, či mäso raz za mesiac - som vegánka," zdôverila sa kráska. Zelinová tiež priznala, že nájsť príčinu problémov vôbec nebolo jednoduché a trvalo to príliš dlho. Teraz jediné, v čo dúfa a verí, že sa jej správnou stravou podarí odstrániť všetky problémy. "Ja len dúfam, že to chudnutie prestane. Lebo už si hľadám zadok aj vlasy."

Súvisiace články

Najčítanejšie