Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Slovenky jej závidia život, ona však odhalila skutočnú pravdu: Fotky na Instagrame nie sú realita!
Zdielať na

Slovenky jej závidia život, ona však odhalila skutočnú pravdu: Fotky na Instagrame nie sú realita!

Zdroj: Instagram/vandajanda

Je krásna, talentová a je na najlepšej ceste stať sa novou módnou ikonou. Prečo? Práve pre svoj dokonalý život, ktorým sa chváli na Instagrame. Zdá sa však, že to nebude úplne pravda...

Vanda Janda skúsila modeling, písala blogy, no jej najväčšou vášňou je práve móda. Na svojom konte má vlastnú kolekciu, s ktorou sa dostala do povedomia širokej verejnosti. Jej modely sú také výrazné, že by ste ich neprehliadli. 

Videli ste už takúto netradičnú módnu prehliadku?

​Mnohým ženám sa nepáči len jej tvorba, ale aj jej životný štýl. Ten je plný dovoleniek, drahých kabeliek, oblečenia luxusných značiek a dokonalých fotiek na Instagrame. Ako tmavovláska priznala, jej život vyzerá dokonale, ale iba na fotkách. "Vždy sa nájde plno z vás čo píše, ako mi závidí, že som stále odcestovaná. Ďalej ako mi závidíte dokonalú postavu bez akejkoľvek celulitídy, pleť bez pupíkov, milión drahých kabeliek...mám iba pár kabeliek, akurát ich viem nosiť na milión spôsobov, tiež mám celulitídu, keď si zmačknem stehno, ale nevidím dôvod, prečo by som vám to mala ukazovať, tiež sa mi niekedy spraví pupínek, ale neviem prečo, by som si mala vybrať pridať sem fotku zrovna s ním, neviem či by vás zaujímalo vidieť aktuálny neporiadok v mojom byte, látky pohádzané po celej izbe... je na vás, čo sa rozhodnete zdielať. Mne príde prirodzené vybrať z možností tu najlepšiu a tu vám ponúknuť, stále je to realita, ale tá najlepšia možná..." zverila sa na sociálnych sietí Vanda s tým, že svojimi fotkami chce iné ženy len inšpirovať a nie robiť ich nešťastné. Čo si o tom myslíte vy? 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Break in my fav place ? @polpo_by_kogo #polpobykogo

Príspevok, ktorý zdieľa VANDA JANDA (@vandajanda),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

miluju nedele ? na kafíčku s Daníkom a @dashaganova ?

Príspevok, ktorý zdieľa VANDA JANDA (@vandajanda),

Súvisiace články

Najčítanejšie