Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
NECHUTNÉ: Čo by ste urobili, ak by vám počas letu na dovolenku urobila cudzia žena toto?
Zdielať na

NECHUTNÉ: Čo by ste urobili, ak by vám počas letu na dovolenku urobila cudzia žena toto?

Zdroj: Profimedia.sk

Predstavte si, že konečne sedíte v lietadle so spokojným úsmevom na tvári, pretože o pár hodín si budete namáčať nohy v mori kdesi ďaleko od domova. A potom sa vám stane to, čo nafotil tento austrálsky pasažier.

Fotka, ktorú nafotil muž menom David a uverejnil ju na facebooku v jednej cestovateľskej skupine, vyvolala obrovskú vlnu kritiky. Čo bolo na nej?

Ako si užiť bezpečnú dovolenku? Tu sú rady odborníka:

​Spomínaný muž nafotil pasažierku, ktorá sedela neďaleko z jediného dôvodu - keď sa posadila na svoje sedadlo, dala si sluchátka a svoje vlasy bez opýtania jednoducho prehodila cez sedadlo tak, že zakrývali obrazovku pasažierovi za ňou. Z fotografie je jasné, že si žena vychutnávala film a čo sa dialo okolo nej, ju vôbec nezaujímalo.

Facebook

​Fotka sa okamžite stala virálnou a vyvolala rozhorčenie a hnev mnohých ľudí, ktorí sa pýtajú - Ako môže byť niekto tak sebecký? Ako príbeh nakoniec dopadol a či sa človek sediaci za ženou ozval, nie je jasné. Isté je z iných cestovateľských fór, že tento prípad vôbec nie je ojedinelý. Čo by ste robili vy, ak by ste sa sedeli za spomínanou ženou?

Tu sú ďalšie príklady iných pasažierov

Súvisiace články

Najčítanejšie