Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ľahšia o 8 kíl a takmer vôbec necvičila: Ako sa Švidraňovej podarilo schudnúť?
Zdielať na

Ľahšia o 8 kíl a takmer vôbec necvičila: Ako sa Švidraňovej podarilo schudnúť?

Zdroj: Instagram

To sú krivky! Barbora Švidraňová sa ostatné mesiace zaťala, keďže po pôrode synčeka chcela zhodiť nadbytočné kilogramy. Tu je jej recept na chudnutie.

Barbora rovnako ako mnoho iných žien má problém udržať si svoju hmotnosť. Ak si nedáva pozor na to, čo zje, veľmi ľahko priberie. Vyskúšala už kadečo, len aby schudla. 

"Milujem svoje telo, ale bohužiaľ nie som ten typ, že môžem zjesť čokoľvek a nepriberiem. Ja dokonca aj pri zvýšenom strese nechudnem, ale naopak - moje telo si ukladá zásoby, lebo sa asi bojí, že umrie..." zverila sa herečka. V živote už vyskúšala rôzne druhy stravovania sa, ale akosi jej doteraz nič úplne nevyhovovalo. Preto sa rozhodla vyhľadať pomoc. "Po mnohých neúspešných pokusoch dostať sa po pôrode späť do formy som sa zverila do rúk nutričnej poradkyni. Na špeciálnej váhe zmerali moje hodnoty a pevne verím, že s ich pomocou dosiahnem výsledok, o ktorom snívam." Po troch mesiacoch je ľahšia o rovných 8 kilogramov a veru je to na nej aj poriadne vidieť! Pritom Barbora cvičila veľmi nepravidelne a za jej zmenou je práve bielkovinová diéta

Súvisiace články

Najčítanejšie