Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúca FOTO Mamby: Pribrala 18 kilogramov, teraz ich plánuje zhodiť
Zdielať na

Šokujúca FOTO Mamby: Pribrala 18 kilogramov, teraz ich plánuje zhodiť

Zdroj: joj.sk

Čerstvá mamička Dáša Mamba Šarközyová sa s partnerom tešia z vytúženého synčeka Manola. Popri mamičkovských povinnostiach si krásna herečka stanovila novú výzvu.

Mamba sa už pár mesiacov teší zo synčeka, ktorému venuje všetok svoj čas. Hoci jeho pôrod bol veľmi zložitý a ani zotavovanie nebolo pre tmavovlásku najľahšie, po týždňoch bolesti sa Mamba konečne dáva do poriadku.

Po pôrode vyzerá super

Najnovšie si predsavzala, že urobí všetko preto, aby sa dostala na svoju váhu spred 4 rokov! „Mínus 4 roky a 18kg... A nie, nie sú to tehotenské kilá (tie mi zostali posledné 3). Pravda je, že som sa celkom stratila už pred tehotenstvom... Chvalabohu, som tak nejak proporčne stavaná, že sa to “stratí”, čo je vlastne možno aj “bohužiaľ”, lebo sa to stratilo až tak, že som si to ani sama nevšimla. V podstate sa cítim, že som stále rovnaká, len tu som bola ľahšia, pružnejšia, mala som viac energie a zdravšie telo. No dobre, bolo to lepšie, a preto som sa rozhodla, vrátiť späť k svojmu “starému” JA,“ zverila sa na Instagrame.

Takto nejako chce opäť vyzerať

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??....

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha),

Mamba v tehotenstve pribrala 18 kilogramov, ktoré sa jej naozaj veľmi rýchlo podarilo zhodiť. Takže ani s ďalším chudnutím to asi nebude mať ťažké. Podľa nás aj teraz vyzerá super!

Súvisiace články

Najčítanejšie