Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
FOTO Geissenovcov spred 20 rokov: Robert vyzerá rovnako, ale z Carmen je úplne iná žena!
Zdielať na

FOTO Geissenovcov spred 20 rokov: Robert vyzerá rovnako, ale z Carmen je úplne iná žena!

Zdroj: Profimedia

Geissenovci sa z času na čas radi pochvália nejakou fotkou zo svojej minulosti. Tentoraz však z archívu vytiahli poriadne eso.

Len nedávno sociálnymi sieťami kolovala výzva, v rámci ktorej celebrity porovnávali svoje fotky spred 10 rokov s aktuálnymi.

Robert Geiss zašiel ďalej a z rodinného albumu zverejnil fotku seba a svojej polovička spred 20 rokov! Kým Robert na nej vyzerá v podstate rovnako ako teraz, o Carmen sa to nedá povedať. Telo mala vypracované do posledného svalu, no tvár je od tej dnešnej zmenená na nepoznanie. Len s ťažkosťami by ste povedali, že na čiernobielej fotke je naozaj Carmen a nie nejaká iná dáma. Hoci pred mnohými rokmi nosila tmavé vlasy, až tu vidieť nakoľko ju rôzne skrášľovacie zákroky zmenili. Vy by ste v žene na fotke spoznali Carmen?

Navyše si dnes blondína neodpustila poznámku, že fotka nie je vylepšená, keďže v tom čase photoshop neexistoval. Carmen, ale existoval, no vtedy si to ešte nepotrebovala... Nie je totiž tajomstvo, že reality hviezdička sa na fotkách rada a často upravuje.

joj.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie