Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pohľad na jej telo vás zabolí: Ako skončilo dievča, ktoré sa vyhladovalo na 29 kíl?
Zdielať na

Pohľad na jej telo vás zabolí: Ako skončilo dievča, ktoré sa vyhladovalo na 29 kíl?

Zdroj: Profimedia

Posadnutosť štíhlosťou ju takmer pripravila o život. Mladé dievča bojovalo s anorexiou dlhých päť rokov, pozrite sa, ako vyzerá teraz!

Angličanka Annie Windley (21) vedela, že ak nezačne priberať, zomrie. Svoju nechuť k jedlu nakoniec porazila a nad anorexiou zvíťazila. Tvrdí, že ju zachránili čokoládové bonbóny.

Na pokraji smrti

Annie žila alebo skôr prežívala vyše päť rokov na jednom toaste s džemom denne. Päťkrát bola dokonca kvôli podvýžive hospitalizovaná a jej život doslova visel na vlásku.

Chorobná túžba po štíhlosti sa zmenila na poruchy príjmu potravy. Aj keď sa pokúšala jesť, nevedela do seba nič dostať. „Nemohla som byť ani v miestnosti, v ktorej bolo jedlo, začala som sa triasť a chytala ma panika“ spomína Annie, ktorá sa dostala až na extrémne nízku hmotnosť, 29 kíl.

Profimedia

​Zachránila ju čokoláda

Po niekoľkých pobytoch v nemocnici a výstrahám lekárov, že jej môže zlyhať srdce a ďalšie orgány, vedela, že ak chce žiť, jednoducho musí niečo urobiť hneď. V jeden večer si skúsila dať čokoládový bonbón, ktorý prekonal jej paniku z jedla.

Annie začala veľmi pomaly jesť ľahké a zdravé jedlá a našťastie začala aj priberať. Dnes váži 45 kilogramov a zase sa teší zo života a z priateľov, ktorých po celý čas od seba odháňala.

https://www.instagram.com/p/BoJ6finFFB6/

Varuje aj ostatných

Annie dnes ľutuje, že odmietala odbornú pomoc dlhé roky. Prerušila školu, stratila priateľov a tiež všetky aktivity, ktorým sa venovala. Našťastie, neprišla o svoj život a to je najdôležitejšie.

Svoj príbeh a fotografie zverejňuje najmä preto, aby boli výstrahou pre všetky mladé dievčatá, ktoré chorobne túžia po extrémne štíhlych postavách.

Veľmi dobre si totiž uvedomuje, že stačil už len krôčik a svoj život by už zachrániť nedokázala…

https://www.instagram.com/p/Bm0pRGdlMTF/

https://www.instagram.com/p/BfI_SbyF8gM/

https://www.instagram.com/p/Bek0oC1lB2N/

https://www.instagram.com/p/Bmspj5LlCZw/

Reštart - nová televízna šou na JOJke, vám ukáže, že nikdy nie je neskoro urobiť niečo pre seba. Staňte sa svedkami toho, ako sa sedemnásť obyčajných ľudí vydá za šťastím a zmenou, ktorá bude trvalá.

Sledujte šou Reštart každý utorok o 20:35 na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie