Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Lucid sa pochválila veľkou novinkou, za čo schytala drsný odkaz: Budeš plakať, keď budeš stará!
Zdielať na

Lucid sa pochválila veľkou novinkou, za čo schytala drsný odkaz: Budeš plakať, keď budeš stará!

Zdroj: Instagram

Jej štýl a prácu obdivujú tisíce žien, no nájdu sa aj také, ktorým nie je vždy po chuti to, čo urobí. Lucia Lucid Sládečková to tentoraz poriadne schytala.

Krásna a talentovaná vizážistka Lucid ukázala svetu veľkú novinku, ktorú nosí na svojom tele. To jej zdobí ešte čerstvé tetovanie.

Ide o naozaj originálny obrázok ananásu, ktorý tak často na telách žien asi nevidieť. Pre Lucid to nie je prvé a zrejme ani posledné tetovanie. Isté je, že na jej tele by vyzeral aj celý zelovoc super.

Instagram

​Hoci jej kerku desiatky žien pochválili, našli sa aj také, ktoré nielen obrázok, ale samotné tetovanie trochu znechutilo. „Šikovná žena a takto sa zhovädiť. Budeš plakať, keď budeš stará,“ odkázala jej jedna zo žien. Drsný odkaz nenechal chladnú ani samotnú Lucid, ktorá jej nič nedarovala: „Stará? Hrabe? Keď budem stará, budem vypĺznutá a riešiť, aby som žila a bola ako tak fungujúca.. Čo to je za p.....na... Mňa zaujíma, čo je teraz! Zhoväďujú sa ľudia s vyjadrujúcimi sa názormi ako je tento.“ Dali by ste si niečo podobné vytetovať?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie