Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pozor na nebezpečnú spodnú bielizeň: Nenápadne vám zničí telo
Zdielať na

Pozor na nebezpečnú spodnú bielizeň: Nenápadne vám zničí telo

Zdroj: Profimedia.sk

Máte rady čipkovanú, sťahujúcu spodnú bielizeň alebo radšej tangáče? Každá žena nosí pod svojimi šatami niečo iné. Pozor by ste si však mali dávať na druh bielizne, ktorá je pre vaše telo nebezpečná!

Každá žena má rada iný druh, no dôležité je, aby bola bielizeň pohodlná a ešte k tomu aj dobre vyzerala.

Aj preto niekedy vsadíme radšej na sexi nohavičky miesto kúskov, ktoré by boli pre naše telo lepšie. Vedeli ste však, že nevhodne zvolenou bielizňou môžete vážne ohroziť vaše zdravie. Najmä pri voľbe nohavičiek by ste ako prvé mali brať do úvahy to, aby ste jej nosením predišli rôznym zápalom a šíreniu plesní a baktérií.

 

Profimedia.sk

​Tangáče sú síce sexi, no zo zdravotného hľadiska by ste mali na ich nosenie zabudnúť. Intímne partie totiž zakrývajú len minimálne, vďaka čomu sa baktérie ľahko šíria. Podobne je to aj pri veľmi tesných nohavičkách. Ako sa trú o telo môžu spôsobiť, že sa naruší tenká koža a cez ňu sa miesto infikuje.

Veľmi dôležitá je aj voľba materiálov. Baktérie milujú vlhké prostredie, kde sa ľahko množia! Najťažšie sa im to darí na bavlne - práve preto by mali byť všetky nohavičky v intímnej oblasti len z bavlny, ktorá dobre prepúšťa vzduch. Ostatné časti spodnej bielizne môžu pokojne byť z iných materiálov.

Profimedia.sk

Veľmi populárna je aj tvarovacia spodná bielizeň, ktorá opticky skryje nejaké to kilečko a faldu. Na druhej strane jej dlhodobé nosenie nemá pozitívne účinky na niektoré vnútorné orgány, najmä žalúdok a môže vám spôsobiť pálenie záhy, brnenie v končatinách aj problémy s krvným obehom.

Súvisiace články

Najčítanejšie