Oblačno
14°
Bratislava
Slavomíra
10.10.2024
Jennifer Lopez PRVÝKRÁT o rozvode: Takmer ma to zničilo
Zdielať na

Jennifer Lopez PRVÝKRÁT o rozvode: Takmer ma to zničilo

Zdroj: SITA

Po dvoch rokoch sa rozvádzajú. Manželstvo Bena Afflecka a Jennifer Lopez je v troskách, no obaja doteraz mlčali o tom, prečo sa im vzťah rozpadol. Latino diva po dlhých mesiacoch špekulácií konečne prehovorila!

Za ich iba dvojročným manželstvom dala Jennifer Lopez definitívnu bodku tým, že sama podala žiadosť o rozvod s Benom Affleckom. V žiadosti o rozvod ako dôvod uviedla "neprekonateľné rozdiely". Dvojici to tak ani druhýkrát nevyšlo a išli od seba. 

​Nie je tajomstvo, že Affleck sa stráni medializácií, no o tom, čo sa stalo, doteraz verejne neprehovorila ani J Lo. Urobila tak až pred pár dňami pre časopis Interview. V ňom otvorene priznala, že rozchod s Affleckom bol pre ňu veľmi bolestivý a takmer ju zničil... "Bolo to strašne ťažké...Bolo to smutné, neznáme, desivé, zúfalé... Keď však všetky tie pocity cítite a poviete si, že ma to predsa nezabije, uvedomíte si, že sa viete tešiť a byť šťastný aj sám o sebe. Byť s niekým vo vzťahu ma nedefinuje. Nemôžem hľadať šťastie v iných ľuďoch. Musím sa sama o sebe cítiť šťastná. Myslela som si o sebe, že som šťastný človek, ale napriek tomu som skutočné šťastie hľadala v niekom inom, aby ma naplnil..." opísala otvorene svoje pocity J Lo. 

Rozvod ju takmer zničil

Speváčka bez okolkov priznala, že pre rozvod veľmi trpela, no samotný vzťah vôbec neoľutovala. "Ani jednu sekundu. Neznamená to však, že ma to takmer nezničilo. Skoro áno. Teraz, keď tak nad tým premýšľam, hovorím si, že presne toto som potrebovala. Ďakujem, Bože a mrzí ma, že mi to toľko trvalo. Mrzí ma, že si mi toto musel toľkokrát spôsobiť. Mohla som sa poučiť už pred dvoma troma vzťahmi predtým. Teraz to už chápem. Musel si ma ovaliť po hlave poriadne ťažkým kladivom, aby som to pochopila. Už to viac nemusíš robiť," dodala kráska. 

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Interview Magazine (@interviewmag)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Súvisiace články

Najčítanejšie