Skoro jasno
19°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Marie je od svojho frajera oveľa vyššia aj ťažšia: Odkedy neriešim iných, som šťastná
Zdielať na

Marie je od svojho frajera oveľa vyššia aj ťažšia: Odkedy neriešim iných, som šťastná

Zdroj: Profimedia

Ich výškový rozdiel priťahuje pozornosť ľudí na internete, ktorí ich často hejtujú. Obaja však svorne tvrdia, že sa šialene milujú a pár centimetrov hore dole to určite nezmení.

28-ročná TikTokerka Marie Temara je výrazne vyššia ako jej priateľ, čo je zrejmé na prvý pohľad. Hoci čelia negatívnym reakciám, ich láska je pevná a len tak niečo ich nerozhodí. Radi si zo seba robia žarty, a tým ukazujú, že ich vzťah je plný vzájomnej podpory a humoru, píše Daily Mail.

Veľká žena, malý muž 

Kráska si z ich výškového rozdielu si rada uťahuje a zverejňuje vtipné videá na sociálnej sieti, napríklad ako jej priateľ skočil do náručia. Mária vtipkovala, že je „veľký chlapec vo vzťahu“.   

Na sociálnej sieti prezradila, že váži okolo 95 kilogramov pri výške vyše 190 centimetrov, zatiaľ čo jej priateľ má zhruba o 20 centimetrov menej a váži iba 63 kíl. Hejteri na nej nenechali nitku suchú, nemôžu stráviť, že tí dvaja tvoria naozaj pár.   

Keď si Marie vezme podpätky, je ich výškový rozdiel extrémny. Ona sama ho často  označuje ako svojho „malého princa“. „Kto má problém s naším vzťahom, má problém sám so sebou. Vysoké dievčatá a malí králi, to je elita,“ smeje sa Mária. 

Profimedia

Kritiku okolia neriešia 

Avšak jej sledujúci sa ukázali ako menej chápaví, pretože sa v komentároch objavili aj veľmi nevhodné poznámky. „Váš výškový rozdiel nemožno nijako oceniť,“ myslel si jeden zo sledujúcich. „Teraz už nie je možné sa s ňou rozísť,“ napísal ďalší. „Ukazuje to, kto v tom vzťahu nosí nohavice,“ pridal sa ďalší. „Myslím, že každý má svoje vlastné úchylky,“ tvrdí ďalší.  

Avšak našli sa aj takí, ktorí boli ich vzťahu naklonení. „Možno nezáleží na tom, koľko kto váži a meria, ak je medzi nimi skutočná láska a rešpekt,“ myslí si jeden z mnohých, ktorí im vyjadrili podporu.   

Obaja sa na kritických komentároch skôr zasmejú a ich zmysel pre humor a pozitívny prístup dokazuje, že ich vzťah je silný a plný radosti. 

@marietemara4.0 His little jump? where are all the squirrels at that need a tall tree?? #tallgirl #shortking #dating #heightdifference ♬ trees and squirrels - moved 2 @lucentshore !

Súvisiace články

Najčítanejšie