Skoro jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Lopez s Affleckom opäť SPOLU: Držali sa za ruky a bozkávali sa!
Zdielať na

Lopez s Affleckom opäť SPOLU: Držali sa za ruky a bozkávali sa!

Zdroj: Profimedia.sk

Iba pred mesiacom podala J Lo žiadosť o rozvod a vyzerá to tak, že dnes je všetko inak! Cez víkend sa J Lo s Benom Affleckom spoločne so svojimi deťmi objavili v istom hoteli a vyzerali ako čerstvo zamilovaný pár. Čo to má znamenať?

Za ich iba dvojročným manželstvom dala Jennifer Lopez definitívnu bodku tým, že sama podala žiadosť o rozvod s Benom Affleckom. V žiadosti o rozvod ako dôvod uviedla "neprekonateľné rozdiely". A mnohí sa pýtajú, čo ich vlastne rozdelilo? 

Affleck totiž túžil po jedinej veci, aby ich súkromie bolo naozaj súkromím a na verejnosť sa nedostávali veci z ich domácnosti. J Lo je však zvyknutá práve na opak a so svojimi fanúšikmi aj médiami sa rada podelí s tým, čo prežíva. Po krachu ich vzťahu dokonca vyšlo najavo, že herec mal aj svoju temnú stránku a kolísanie jeho nálad im rovnako zničilo vzťah. Celé mesiace sa manželia obchádzali a neboli spolu, aj preto je pre mnohých nepochopiteľné, čo sa stalo cez víkend. 

Opäť spolu?

Speváčka a herec sa spoločne s ich deťmi objavili v istom losangelskom hoteli. Dokonca spolu prišli aj na jednom aute! Zdroj pre web pagesix.com potvrdil, o čom ich fanúšikovia ani len nesnívali. "Ben a J Lo sú práve teraz v Polo Lounge v Beverly Hills hoteli, držia sa za ruky a bozkávajú sa. Ich deti sú s nimi, ale sedia pri oddelenom stole," priznal spomínaný zdroj. Paparazzi dvojicu dokonca aj nafotili počas spoločného príchodu a rozhodne nevyzerali, že sú na nože. Myslíte si, že by sa ešte mohli dať dokopy? 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie