Zatiahnuté
15°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Poznávacie znamenia silných a príťažlivých žien: Toto funguje na mužov ako magnet
Zdielať na

Poznávacie znamenia silných a príťažlivých žien: Toto funguje na mužov ako magnet

Zdroj: unsplash/jonathan-borba

„Aby bola žena krásna, musí byť šťastná,“ povedala kedysi Audrey Hepburn. Čím všetkým sme príťažlivé a zaujímavé pre opačné pohlavie?

Každá žena je iná a zaujímavá svojim spôsobom. Všetky silné a príťažlivé dámy však majú niekoľko spoločných znakov.

11 znakov, ktoré má silná a príťažlivá žena 

1. Je sebavedomá

Žena, ktorá je zdravo sebavedomá získa okamžitú pozornosť a rešpekt. Stojí si za tým, čo povie a spraví, pričom sa zdržiava kritizovania a obviňovania iných. Tento typ ženy je spoľahlivý, tvrdo pracujúci a istý. Ak však chce sebavedomá žena zaujať muža, musí udržať mieru, aby ho neodradila.  

unsplash/candice-picard

2. Je sama sebou

Tento bod súvisí s tým prvým. Ženu robí príťažlivou sebavedomie a tým pádom aj spokojnosť so sebou. Nepotrebuje sa hrať na niekoho iného, je príliš inteligentná, aby vedela, čo sú naozajstné prednosti človeka. 

3. Je nezávislá

Žena, ktorá si vie so všetkým poradiť sama, je snom každého muža. Samozrejme pritom presne vie, kedy má potenciálneho partnera nechať, aby jej pomohol, zachránil ju či poradil. Silná žena vstupuje do vzťahu ako rovnocenný partner a nepotrebuje od neho, aby ju „ofukoval.“ 

4. Nie je egoistka

Hoci silná žena nezabúda sama na seba a na plnenie svojich potrieb a snov, nie je rozhodne egoistická. V skutočnosti dáva viac ako berie a vždy myslí aj na ostatných. Vo vzťahu potrebuje úprimnú lásku, čestnosť a vzájomný rešpekt.  

unsplash/jonathan-borba

5. ​Nedramatizuje

Silná a príťažlivá žena je predovšetkým rozumná a zrelá, takže rozhodne nerobí partnerovi scény a nerieši veci dramaticky. Vyvolávať u partnera žiarlivosť a podobné záležitosti jej nič nehovoria, pretože si je vedomá svojej hodnoty. 

6. Inšpiruje a podporuje

Silná žena dokáže partnera perfektne podporiť a motivovať k tomu, aby sa sám zlepšoval. Všetci muži milujú, ak partnerka namiesto pochybovania a podpichovania svoju polovičku správnym spôsobom podporí a hlavne, že vie oceniť aj schopnosti iných, nielen svoje. 

7. Nemusí vždy vyhrať

Silná a inteligentná žena vie, že občasný konflikt a výmena názorov patria ku zdravému vzťahu. Na rozdiel od iných žien, ktoré z hádky dokážu urobiť teatrálne vystúpenie a zúfalo sa „bijú“ za svoju pravdu, silná žena sa snaží o kompromis a priateľské uzavretie hádky.  

unsplash/chen

8. ​Vie vyjadriť svoj názor

Silná žena sa nebojí vyjadriť svoj názor jasne a nahlas a má dostatok vedomostí a skúseností na to, aby si ho dokázala tiež obhájiť. Zároveň však rešpektuje aj názory ostatných a neočakáva, že s ňou budú všetci súhlasiť. 

9. Stráži si svoju intímnu zónu

Príťažlivá žena nikdy nie je pre mužov tá, ktorá si ihneď „sadne“ na lep. Mužov naopak dostávajú do varu ženy, ktoré si nepripustia len tak niekoho ku telu. To je ďalšia známka skutočnej zrelosti. 

10. Vždy zanechá pozitívny dojem

Príťažlivé ženy majú skvelú a priateľskú povahu. Sú inteligentné, majú prirodzený zmysel pre humor, sú otvorené a čestné. Všetky tieto dôvody dokopy fungujú nielen ako magnet na mužov, ale všeobecne na všetkých ľudí, na ktorých rozhodne spravia dobrý dojem.  

unsplash.com

11. Mužom prináša skutočné šťastie

Ak ste žena s týmito kvalitami, určite máte doma naozaj šťastného muža, ktorý ich dokáže oceniť. Ak takouto ženou nie ste, ale túžite po tom, skúste sa týmito bodmi inšpirovať a zapracujte na svojich životných postojoch a hodnotách. Každá jedna môže byť silná a príťažlivá! Začnite tým, že tomu uveríte!  

 

Súvisiace články

Najčítanejšie