Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Slávni manželia zverejnili FOTO v plavkách, ľudia majú jasno: Toto je najkrajší pár v Čechách!
Zdielať na

Slávni manželia zverejnili FOTO v plavkách, ľudia majú jasno: Toto je najkrajší pár v Čechách!

Zdroj: Profimedia

Fanúšikovia im v dobrom závidia nielen luxusnú dovolenku, ale aj dokonalé a vypracované postavy. Pozrite sa, ako im to sekne!

Najznámejší český moderátor Leoš Mareš (47), jeho manželka Monika (42) a ich malá dcérka si užívajú dovolenku v Ománe, píše český magazín super.cz. S fanúšikmi zdieľajú luxus, v ktorom bývajú a predvádzajú svoje vypracované telá. Kým na nedávno zverejnených záberoch vyrazil ľuďom dych hlavne svalnatý Leoš, teraz sa celá ukázala aj Monika.

Dovolenky Leoša Mareša a jeho rodiny sú ako z rozprávky. A tak každý fanúšik môže aspoň na chvíľu ochutnať luxus, ktorý si bežný smrteľník nemôže dovoliť. Zdá sa, že moderátor sa vždy uspokojí len s tým najlepším, a tak sa aj v Ománe všetci ubytovali v skutočne nádhernom rezorte. Keď Monika zdieľala fotku, na ktorej bol okrem nej čiastočne vidieť aj jej muža a kus vily, rozplývali sa ľudia nad Leošovou formou.

View this post on Instagram

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

„Kým väčšina si pokojne starne, u Marešov svietia buchty na terase,“ písali napríklad.

Leoš pri prvej fotografii tak trochu „zatienil“ svoju ženu, a tak muselo prísť na snímky, kde bude aj jej bezchybné telo vidieť v celej kráse. Leoš si na svoj profil dal dokonca tri podobné fotky z pláže, každú z nich vraj vybral niekto iný. Monika potom na Instagram umiestnila dve čiernobiele fotografie, na jednej je sama a na druhej s manželom.   

„A je to tu, nohy až do neba.“  

„Neskutočne Vám to sekne… Obom!! A tie dlhé nohy – to je sen každej ženy.“  

„Skoro ako Barbie a Ken,“ písali im ľudia, dokonca sa mnohí vyjadrili, že práve manželia Marešovci sú podľa nich najkrajším párom v Českej republike. Čo si myslíte vy?   

View this post on Instagram

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

View this post on Instagram

A post shared by ELLE Czech (@elleczech)

Súvisiace články

Najčítanejšie