Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Pavlína Pořízková vyrazila fanúšikom dych: Tesne pred šesťdesiatkou sa ukázala hore bez
Zdielať na

Pavlína Pořízková vyrazila fanúšikom dych: Tesne pred šesťdesiatkou sa ukázala hore bez

Zdroj: Profimedia

Americká supermodelka českého pôvodu rada provokuje na sociálnych sieťach, kde vo svojich 58 rokoch predvádza štíhlu a sexi postavu. Teraz ukázala opäť o niečo viac a získala tisíce obdivných komentárov.

Slávna modelka, herečka aj spisovateľka Pavlína Pořízková (58) má stále absolútne dokonalú postavu, no uvedomuje si, že spoločnosť sa na ženy v zrelom veku pozerá už úplne inak. Odvážnymi zábermi sa snaží poukazovať na to, že krása má rôzne podoby a nie je ohraničená vekom.

Česká modelka, ktorá žije už dlhé roky v Amerike, občas pre svojich fanúšikov zverejní poriadne odvážne fotografie, ktoré máločo zahaľujú. Ani teraz neurobila výnimku a nechala sa zvečniť takmer hore bez, píše český magazín extra.cz. 

Na šteklivých snímkach síce nie je nič vidieť, ale majú svoje kúzlo a sú ohromne sexi. "Byť žiadúca znamená mať moc. Máš to, čo každý chce, a je v tvojej moci to rozdávať komu chceš. Tento faktor mužov a žien je na opačných koncoch vekového spektra. Žena stráca s vekom veľa - a muž ju získava," napísala do popisku Pořízková. K tomu oznámila svoj názor na sex.

"Ľudia sú jedným z mála druhov, ktoré majú sex rekreačne. Väčšinou keď máme sex, je to pre potešenie. Z toho, čo vidím - ľudia, ktorí majú zo sexu najväčšiu radosť, sú mladí muži a staršie ženy. Tak prečo je to tak, že sexi fotka dievčaťa, ktorá o sexe veľmi nevie, je lepšia ako tá zrelej ženy, ktorá o ňom vie všetko?" dodala na záver.  

Zrelá modelka starne s gráciou a často upozorňuje na to, že aj ženy v jej veku môžu byť sexi a žiadúce. Aj keď sa občas stretáva aj s kritikou, väčšina ľudí a predovšetkým žien sa s jej názormi stotožňuje. Vďaka svojej zmyselnosti a ženskej energii si minulý rok našla nového priateľa, producenta a režiséra Jeffa Greensteina, s ktorým tvorí nádherný a harmonický pár. Nech im to vydrží!  

Súvisiace články

Najčítanejšie