Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo o svojich klientoch prezradili české prostitútky? Títo z nich sú najhorší!
Zdielať na

Čo o svojich klientoch prezradili české prostitútky? Títo z nich sú najhorší!

Zdroj: Pixabay

Zarábajú si tým najstarším remeslom a vôbec sa za svoju prácu nehanbia. České prostitútky dokonca kvetnato opísali, čo u svojich klientoch neznášajú.

Alex, Mia, Kamila aj Penny si zarábajú na svoje živobytie tým, že mužom poskytujú sexuálne služby. Pre český web blesk.cz otvorene priznali, čo si sex s mužmi užívajú a čo na nich najviac neznášajú...

Prostitútky nemajú vždy tú najlepšiu povesť a toto je jeden z dôvodov, prečo...

​Alex má rada čistých klientov

"Osobne uprednostňujem klientov, ktorí sú slušní a správajú sa k nám s rešpektom. Nie sme kusy mäsa na trhovisku, takže vyjednávanie o cene za služby, je absolútne zbytočné a ponižujúce. Skôr, ako by sa ma niektorý zo zákazníkov pokúšal uspokojiť, som radšej, ak dorazí čistý a umytý."

Mia robí presne to, čo muži od nej chcú

"Moje krédo znie: Robiť všetko tak, ako to zákazník chce. Ak sa chce sústrediť iba na svoje potešenie, som s tým úplne v pohode. Ak chce uspokojiť mňa, nech to robí. Tí, ktorí sa však snažia robiť všetko tak, ako by to malo byť, to nie je v pohode. Takže neplytvajte peniazmi na to, aby ste sa ma za každú cenu snažili uspokojiť, keďže ja som tam od toho, aby som uspokojila vás. Takto to funguje a je to v poriadku."

Pixabay.com

Kamila to berie profesionálne

"Nikdy si sex s klientmi neužívam, nie som tu od toho, aby som si ho užívala a ani to robiť nechcem. Moji klienti ma nepriťahujú, beriem to absolútne profesionálne, nechcem si nič zbytočne komplikovať. Chlapi, ktorí trvajú na tom, že ma musia uspokojiť, sú neznesiteľní! "

Penny nemá rada nespokojných klientov

"Zákazníci, ktorí sa ma snažia uspokojiť, sú väčšinou tí najhorší. Vždy to potom musím viac predstierať a oni si to vlastne tiež až tak neužijú, pretože sa menej sústredia na svoje potešenie. Najlepšie je, keď mi povedia, čo sa im páči, potom si to obaja oveľa viac užijeme. Najhoršie je, ak odo mňa zákazník odchádza a ja vidím, že nie je spokojný..."

Súvisiace články

Najčítanejšie