Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nevesta so svojim otcom šokovala svadobčanov: Wau, neskutočné, čo predviedli!
Zdielať na

Nevesta so svojim otcom šokovala svadobčanov: Wau, neskutočné, čo predviedli!

Zdroj: TikTok/bnrevell

Výnimočné tanečné číslo nevesty a jej otca si na sociálnych sieťach pozrelo už viac ako 40-miliónov ľudí z celého sveta. Toto video zaručene dostane aj vás!

Súčasťou takmer každej svadby je aj tanec s rodičmi, ktorý sa zväčša nesie v tradičnom duchu. V tomto prípade to krásna nevesta poňala úplne inak a otec sa kvôli nej prekonal tak, že prítomným svadobčanom takmer padla sánka, píše today.com.

Brittany pracuje ako fyzioterapeutka a jej otec, ktorý je účtovník na dôchodku, začali počas pandémie nacvičovať spoločné tance a zverejňovali ich na TikToku. Jeden špeciálny potom samozrejme nesmel chýbať ani na Brittaninej svadbe a ľudia z neho boli absolútne nadšení! 

Brittany sa tancu venovala od detstva a počas pandémie, keď trávila veľa času u svojich rodičov, začala opäť tancovať viac a pri párových tanečných výzvach poprosila svojho otca, aby jej robil partnera. Hoci on nemal žiadne tanečné skúsenosti, išlo mu to prekvapivo dobre a ich vzťah a vzájomné puto sa tancovaním ešte viac posilnilo.

@bnrevell Replying to @cavenglok you know we had to hit @? WREN ? ‘s dougie one more time. ??? #fatherdaughterdance #weddingtok #dougie ♬ original sound - Brittany Revell

Keď sa Brittany chystala svoju svadbu, vedela, že jeden výnimočný tanec musí predviesť práve s otcom a nakoniec to vypálilo tak, že video s ich tanečným výkonom videlo už viac ako 40-miliónov ľudí z celého sveta. 

 „Myslím si, že je jedinečné vidieť otca ázijského pôvodu, ako sa dokáže otvoriť, uvoľniť a jednoducho prijať hudbu a kultúru svojho amerického dieťaťa,“ povedala nevesta o videu, z ktorého sú ľudia úplne paf. 

@bnrevell Reason number 1838329194920 why I love my dad. ??? #thatdougietho #fatherdaughter #weddingtok ♬ original sound - Brittany Revell

Nevesta Brittany Revell a jej 63-ročný otec Kelly sú oblečení vo svadobnom oblečení, no obuté majú tenisky, aby sa im tancovalo čo najpohodlnejšie. Ich úžasný tanec ľudia odmenili tisícmi lajkov a nadšených komentárov. Obaja sú z mimoriadneho úspechu prekvapení aj dojatí a teší ich najmä to, ako ľudí oslovil a inšpiroval ich krásny vzťah.

Sú naozaj úžasní, čo poviete?

@bnrevell Can’t even explain how fun it was teaching my dad my go-to moves from middle school. ? #fatherdaughterdance #weddingtok #yougotserved #iykyk ♬ original sound - Brittany Revell

Súvisiace články

Najčítanejšie