Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dámy, toto je najkrajší herec na svete: Očaril by aj vás?
Zdielať na

Dámy, toto je najkrajší herec na svete: Očaril by aj vás?

Zdroj: Instagram

Je to už pár rokov, čo z neho mnohé ženy odpadávali, a to všetko vďaka filmom o upírovi. Hoci Robert Pattinson nie je práve stelesnením klasického ideálu krásy, podľa vedcov je zo všetkých najkrajší. Prečo?

Pattinson má na konte množstvo filmov, doteraz ho však ani jeden z nich nepreslávil tak, ako to urobila sága Twilight. Práve vďaka role upíra Edwarda sa z neho stal idol tínedžeriek a žien po celom svete. 

Nežnejšie pohlavie očarila nielen spomínaná filmová postava, ktorú si zahral, ale zrejme aj to, ako herec vyzerá. Podľa vedcov má totiž najkrajšiu tvár zo všetkých hollywoodskych krásavcov. Odborníci najprv zmerajú dĺžku a šírku tváre, získané hodnoty následne vydelia. Podľa doktora Juliana De Silvu všetky merania Pattinsonovej tváre vyšli nadpriemerné. Jedine jeho ústa by mohli byť dokonalejšie - sú príliš úzke a málo vykrojené... Robert Pattinson sa titulom najkrajší herec môže pochváliť už tretí rok po sebe a zatiaľ sa nenašiel nikto, kto by ho z trónu zosadil. Uvidíme, dokedy. Ako sa vám páči? 

Súvisiace články

Najčítanejšie