Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Adela urobila to, čo by od nej nikto nečakal a napokon priznala: Moje lásky!
Zdielať na

Adela urobila to, čo by od nej nikto nečakal a napokon priznala: Moje lásky!

Zdroj: instagram/Trochu inak s Adelou

Dokázali by ste byť v tejto situácii nad vecou rovnako, ako to urobila populárna moderátorka? Pozrite sa, s kým sa Adela Vinczeová odfotila!

Populárna moderátorka už nie raz dokázala, že sa s mnohými bizarnými situáciami vie vysporiadať s chladnou hlavou. A tu je dôkaz!

​Do rozpakov ju nedostane ani to, keď sa ocitne v obkľúčení svojich bývalých lások a manžela Viktora. Presne to sa totiž stalo cez víkend počas istej zábavnej šou. Kým mnohé ženy by sa v takejto situácii cítili trápne a najradšej by zdupkali, Adela to neurobila. Miesto toho sa s Tomášom Bezdedom, Petrom Modrovským a Viktorom Vinczem odfotila! Ako vnímala toto naozaj netradičné stretnutie expartnerov a manžela?

"Moje lásky. Občas si s Viktorom Vinczem spievame v aute pesničky od Tomáša Bezdedu. Dlhodobo Vikiho trápi, že s ním nikdy nedám takú dvíhačku z Hriešneho tanca, ako som dala aj včera na párty s Peťom Modrovským. Ale podstatné je, že aj vďaka vzťahom s nimi som tá, ktorá sa zapáčila môjmu manželovi. Takže - ďakujem páni za všetko a vždy vám budeme s Vikim držať palce..." zamyslela sa Adela. 

Súvisiace články

Najčítanejšie