Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jennifer Lopez a Ben Affleck sú zasnúbení: Pozrite sa na ten diamantový ŠUTER!
Zdielať na

Jennifer Lopez a Ben Affleck sú zasnúbení: Pozrite sa na ten diamantový ŠUTER!

Zdroj: SITA

Na túto správu čakali mnohí fanúšikovia Jennnifer Lopez a Bena Afflecka. Samotná speváčka v dojímavom videu priznala, že sa bude opäť vydávať.

Keď sa Jennifer Lopez a Ben Affelck minulý rok dali opäť dokopy, fanúšikovia dvojice jasali nadšením. Pred takmer dvadsiatimi rokmi, kedy spolu randili, patrili k najzamilovanejším párom Hollywoodu a ľudia si mysleli, že ich vzťah skončí obrovskou svadbou a spoločnými deťmi. Nakoniec sa tak nestalo...

Ben J Lo pred rokmi požiadal o ruku s prsteňom s ružovým diamantom. Zo svadby však nič nebolo a dvojica nečakane rozišli. Obaja si založili rodiny s inými partnermi a nič nenasvedčovalo tomu, že sa opäť dajú dokopy. Minulý rok sa však ich cesty opäť skrížili a odvtedy opäť tvoria zamilovaný pár. 

SITA

Hoci sa už niekoľko dní špekulovalo o tom, že sa milenci zasnúbili, samotná speváčka to potvrdila až teraz! V dojímavom video so slzami šťastia v očiach svojim fanúšikom priznala, že s Benom chystajú svadbu. Dokonca ukázala aj zelený diamantový zásnubný prsteň, ktorý jej zdobí ruku. 

OnTheJLo.com

Súvisiace články

Najčítanejšie