Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V Paríži sa chystajú zásnuby tohto roka: Ak povie áno, hollywoodsky pár snov sa opäť zosobáši
Zdielať na

V Paríži sa chystajú zásnuby tohto roka: Ak povie áno, hollywoodsky pár snov sa opäť zosobáši

Zdroj: Profimedia.sk

Keď sa fanúšikovia dozvedeli, že sa Brad Pitt a Jennifer Aniston v Paríži tajne stretávajú a trávia spolu čas, jasali radosťou. Najnovšie by sa niekdajší hollywoodsky miláčik mal odhodlať k veľkému životnému kroku.

Vyzerá to tak, že niektoré dvojice sú si jednoducho súdené. Dôkaz sú Jennifer Lopez a Ben Affleck, ktorí to po rokoch dali opäť dokopy a sú spolu šťastní. Ďalšou dvojicou, ktorá pred rokmi tvorila dokonalý pár a našli si k sebe cestu, by mohli byť Brad Pitt a Jennifer Aniston. 

Bývalí manželia totiž už nejaký čas trávia v Paríži. Kým herečka nakrúca film, miláčik žien si vychutnáva mesto a jeho početné pamiatky. Dvojica by dokonca mala spolu bývať v istom luxusnom hoteli, kde si apartmán prenajali na celých šesť mesiacov. Podľa časopisu InTouch dvojica nič neplánuje a uvidí, ako sa veci medzi nimi vyvinú. A vyzerá to tak, že veci idú tak, ako si obaja predstavovali. 

Profimedia.sk

​Zdroj spomínaného časopisu tvrdí, že Pitt si uvedomil, že je to práve Jen, ktorá je láskou jeho života a už ju nikdy viac nechce stratiť. Dokonca ju plánuje požiadať o ruku priamo na Eiffelovej veži! Ak kráska povie áno, bude nasledovať svadba tohto roka, ktorá by potešila mnohých fanúšikov dvojice. Patrí k nim?

</p

>

Súvisiace články

Najčítanejšie