Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Správa sa TAKTO? Držte sa ho! 9 vecí, ktoré z mužov robia ideálnych partnerov
Zdielať na

Správa sa TAKTO? Držte sa ho! 9 vecí, ktoré z mužov robia ideálnych partnerov

Zdroj: unsplash.com/toa-heftiba

Aj vy ste si mysleli, že rytieri existujú už iba v knihách a filmoch? Presvedčíme vás, že skutoční džentlmeni ešte nevymreli. Tieto gestá a prejavy ich prezradia!

Niektorí muži sa hrajú na chladných a dávajú si pozor, aby to s pozornosťou k ženám nepreháňali. Našťastie, aj v dnešnej dobe sa stále nájdu naozajstní džentlmeni, ktorí presne vedia, čo majú robiť, aby sme z nich boli totálne na mäkko.

Otvára vám dvere

Muž, ktorý nie je príliš lenivý na to, aby vystúpil z auta a otvoril žene dvere, je určite pozorný a dobre vychovaný. Toto gesto poukazuje na to, ako mu záleží na tom, že sa jeho dáma cíti pohodlne a najmä bezpečne. Možno to vyzerá na prvý pohľad úplne bezvýznamne, no každá jedna žena si to všimne a rozhodne pozornosť muža ocení.

Profimedia

​Nechá vám posledný kúsok jedla

Každý vie, že láska ide cez žalúdok, bez ohľadu na to, ako banálne to znie, je to pravda. Ak muž šetrí posledné sústo svojho skvelého jedla pre ženu, znamená to, že mu na nej veľmi záleží a úprimne ju miluje. Verte, toto je skutočne veľká vec.

Prekvapí vás darčekom aj bez dôvodu

Naozajstní džentlmeni nepotrebujú žiadnu špeciálnu príležitosť, aby poslali svojim dámam kvety alebo ich prekvapili milým darčekom. Keď si náhodne pri ceste z práce všimnú v kvetinárstve nádhernú kyticu, spomenú si na svoju lásku a kúpia ju iba preto, aby jej vyčarovali úsmev na tvári.

unsplash.com

Trávi veľa času vo vašej rodine

Ak sa muž naozaj úprimne zaujíma o vaše fotky z detstva, vtipné historky o vás a vašich súrodencoch a vyberie si radšej možnosť stráviť čas s vami a vašou rodinou ako keby mal ísť na futbal, je to ten pravý. Aj malé gestá voči vašej rodine ukazujú, že vás miluje a váži si vás aj vašich blízkych, pretože rodina je pre každého najdôležitejšia.

Vždy vás ochraňuje

Je to malé gesto, ktoré si nie každá žena všimne. Je to celkom jasné podľa toho, na ktorej strane chodníka ide, alebo ako sa v ktorej situácii správa. Je to intuitívna reakcia, vďaka ktorej vám poskytuje čo najväčšiu ochranu aj v tých najbanálnejších situáciách. Bez akýchkoľvek pochybností, ide o gesto skutočných džentlmenov!

unsplash.com/freestocks

Všetkým vás predstavuje

Ozajstný džentlmen vie, že ak svoju dámu nepredstaví svojim priateľom, čo i len ak sa stretnú na ulici, v žene to vyvoláva pocit toho, že tam nie je vítaná. Skutočný muž nedopustí, aby sa takáto situácia stala a dá si záležať na tom, aby o jeho milej všetci vedeli a náležite ju aj predstaví. Potrebuje mať totiž istotu, že sa budete cítiť dobre.

Bozkáva vás na čelo

Ak vás muž pobozká nežne na čelo, je to dôkaz toho, že mu na vás naozaj záleží a cíti medzi vami silné puto. Vy sa môžete cítiť šťastná a milovaná, pretože máte pri sebe milujúceho a starostlivého partnera.

unsplash.com/allef-vinicius

​Natankuje vám

Ide o milé prekvapenie, ktorým dokazuje, že je tým pravým mužom, o ktorom všetky ženy snívajú. Aj takýmto gestom muž dáva najavo, že mu na vás naozaj záleží a to bez toho, aby očakával niečo späť.

Pomáha vám obliecť si kabát

Samozrejme, že si každá žena vie obliecť kabát aj sama, ale nie je to otázka schopností, o tom niet pochýb. Dobre vychovaný muž vám ale vždy rád podrží kabát, pomôže vám pri obliekaní, alebo vám poskytne ten svoj, ak je vám zima.

Robí tieto milé gestá aj váš partner? Držte sa ho, verte, že vlastníte hotový poklad!

Profimedia

Medzi celebritnými pármi je to s láskou ako na hojdačke...​

Súvisiace články

Najčítanejšie