Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Manželmi sú vyše 40 rokov a stále im to klape: Meryl Streep prezradila, čo je za tým
Zdielať na

Manželmi sú vyše 40 rokov a stále im to klape: Meryl Streep prezradila, čo je za tým

Zdroj: Profimedia

Hollywoodske manželstvá väčšinou nemajú dlhé trvanie, no aj medzi celebritami sa nájdu výnimky a tento krásny pár je toho perfektným dôkazom.

Meryl Streep (72) patrí medzi najväčšie herecké hviezdy už celé desaťročia a viac ako štyri dekády trvá aj jej manželstvo. Za sochára Dona Gummera sa vydala v roku 1978, majú spolu štyri deti a stále sú spolu šťastní. Aké je tajomstvo ich pekného a trvalého vzťahu?

Nenechajte si ujsť skvelú Meryl Streep vo filme Nejako sa to komplikuje už túto sobotu o 22:50 na JOJke!

;

Keď sa príležitostne objaví bok po boku v spoločnosti svojho manžela, je už na pohľad vidieť, že im to stále klape a majú sa rovnako radi, ako pred štyridsiatimi rokmi. Nikdy nepotrebovali na seba pútať pozornosť, za ich spoločný život sa „nepreslávili“ žiadnymi škandálmi a svoje súkromie si strážili ako sa len dalo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cine Citação (@cinecitacao)

„Don je jednoducho skvelý, neviem, čo by som bez neho robila,“ priznala Meryl v jednom z rozhovorov. Podľa jej slov na pekný a harmonický vzťah zase až tak veľa netreba. V ich prípade sú to určite spoločné záujmy, rovnaký hudobný vkus a najmä humor. Oscarová herečka však trvá na tom, že šťastní manželia majú mať spoločnú spáľňu. “Ak je vhodné niečo si deliť, tak potom rozhodne kúpeľňu,” povedala v minulosti a dodala, že v šťastnom manželstve sa to určite nezaobíde aj bez kompromisov a bez ochoty počúvať toho druhého. 

“Každý deň by ste si mali uvedomiť, aké máte šťastie, že ste našli takého úžasného partnera," tvrdí charizmatická herečka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meryl Streep (@meryllstreep_queen)

Súvisiace články

Najčítanejšie