Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rozprávkový princ z Popolušky mal zneužiť len 15-ročné dievča: Detaily sú nechutné!
Zdielať na

Rozprávkový princ z Popolušky mal zneužiť len 15-ročné dievča: Detaily sú nechutné!

Zdroj: Instagram

Českým šoubiznisom otriasa škandál, aký tu už dávno nebol. Istá žena obvinila herca Pavla Trávníčka zo sexuálneho obťažovania, ktoré sa odohralo pred viac ako dvadsiatimi rokmi. Z detailov hrozného incidentu až mrazí!

Hoci má česká ikona Trávníček na konte množstvo zaujímavých hereckých rolí, mnohí si ho navždy budú pamätať ako šarmantného princa z kultovej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku. Hercovo meno sa aktuálne spája s nechutným škandálom, ktorý obeť riešila už aj s políciou.

Český web extra.cz priniesol rozhovor so ženou, ktorá v ňom tvrdí, že ju v roku 2000 v tom čase ako 15-ročné mladé dievča, Trávníček sexuálne zneužil. Incident sa odohral v jeho šatne, počas prestávky medzi nakrúcaniami. Spomínaná žena, ktorá zatiaľ svoju identitu tají, pred rokmi chodila s kamarátkou ako komparz na rôzne nakrúcania.  A práve počas prestávky stretla na chodbe Trávníčka. Poprosili ho o autogram, ktorý im bez problémov dal. Dokonca im navrhol, že vo svojej šatni má aj podpisové karty. Tínedžerka preto s ním do spomínanej šatne odišla. Herec za ňou zamkol dvere a to, čo malo nasledovať, je šokujúce! "Stála som bokom ku zrkadlu, ktoré bolo vedľa stola. Otočil ma, pridržal mi ľavú ruku tak, aby ma pevne držal a pravou rukou si rozopol nohavice. Moju pravú ruku dal na svoj stoporený úd. V tejto fáze som sa ohradila, že toto nemôže robiť. On však pokračoval až kým sa mojou rukou neuspokojil. Medzitým, ako zotieral spermie zo zrkadla, sa ma pýtal, či mi už rastú chĺpky a či s ním pôjdem na posteľ," opisuje incident žena, aj to, ako sa jej zo šatne podarilo utiecť: "Povedala som mu, že si idem umyť ruky - umývadlo bolo vedľa dverí, umyla som sa a odomkla a odišla," opísala detailne pre extra.cz  žena. 

S tým, čo zažila, sa zverila len kamarátke a vtedajšiemu priateľovi, ktorý jej neveril. Nikomu inému o incidente nepovedala a snažila sa na celú vec zabudnúť. Žena, ktorá má dnes už manžela a deti, stále trpí úzkosťami a strachom vždy, keď počuje hercov hlas. Trvalo celé roky, kým nabrala odvahu a o zneužití verejne prehovorila. Samotný Trávníček sa ku kauze zatiaľ nevyjadril... 

Súvisiace články

Najčítanejšie