Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po 60-tich rokoch si znovu obliekli svadobné šaty: Takto vyzerá naozajstná láska!
Zdielať na

Po 60-tich rokoch si znovu obliekli svadobné šaty: Takto vyzerá naozajstná láska!

Zdroj: Profimedia

Táto prekrásna dvojica je príkladom toho, že pravá láska trvajúca celý život stále existuje. Ich fotografie vám zaručene vykúzlia úsmev na tvári!

79-roční starí rodičia Karen a Gary Ryanovci sa zosobášili pred 59 rokmi. Predtým, ako so svojou rodinou oslávia blížiace sa okrúhle jubiluem, rozhodli sa znovu absolvovať svadobné fotografovanie.

Ako to vyzerá v rodine Dominike Mirgovej? Toto prezradila!

Láska na celý život existuje!​

Učiteľka na dôchodku a veterán leteckých síl začali spolu randiť na strednej škole, no Karen si spomína, že si Garyho všimla už na základnej škole v siedmom ročníku pri školskom predstavení.

Dvojica zosobášila v roku 1962 a o chvíľu budú oslavovať už neuveriteľné 60-te výročie sobáša. Predtým, ako si užijú party s dvomi deťmi a piatimi vnúčatami, rozhodli sa potešiť seba aj rodinu prekrásnymi svadobnými fotografiami. 

Profimedia

Zatiaľ čo Gary si obliekol požičaný smoking, ktorý bol takmer identický ako ten pôvodný, Karen “oprášila” svoje pôvodné svadobné šaty, ktoré si roky uchovávala v skrini, píše denník Metro.

A aký je ich recept na šťastné a dlhoročné manželstvo? „Nikdy nechoďte spať nahnevaní, bozkávajte sa a upravujte sa,” radí Karen.

„Všetci máme nejaké problémy, preto je dôležité pomáhať si a byť jeden pre druhého oporou,” dodal Gary.

Želáme im krásnu oslavu výročia a ešte veľa krásnych spoločných chvíľ! No povedzte, nie sú úžasní?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie