Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Prestala som sa počas lockdownu o seba starať a manžel mi dal ultimátum: Ak sa nedám dokopy, opustí ma!
Zdielať na

Prestala som sa počas lockdownu o seba starať a manžel mi dal ultimátum: Ak sa nedám dokopy, opustí ma!

Zdroj: Pixabay.com

Zuzana si ešte pred pár týždňami myslela, že najväčšou hrozbou, ktorá môže zničiť jej dokonalý rodinný život, je zúriaca pandémia. Nevšimla si, že sa jej pred očami začalo rozpadávať manželstvo...

Zuzana spoznala Tomáša tesne pred svojou tridsiatkou. Spoločne strávené chvíle považovala len za príjemné spestrenie a nikdy si nemyslela, že práve za neho sa raz vydá.

​Napokon ju však svojou bezprostrednou povahou natoľko opantal, že sa do neho bezhlavo zamilovala. O pár mesiacov neskôr už začali zháňať spoločné bývanie. A keď Tomáš jedného dňa pred Zuzanou pokľakol, bola šťastí bez seba! "Nikdy som po veľkej svadbe netúžila, ale keď ma Tomáša požiadal o ruku, chcela som, aby o mojom šťastí vedeli všetci z rodiny aj kamaráti," priznala bruneta. 

​Ako roky plynuli, manželom sa narodil syn, ktorého zbožňovali. Vzťah Zuzany a Tomáša bol takmer ideálny. Skoro nikdy sa nehádali a vždy dokázali nájsť kompromis. Obaja boli veľmi spoločenskí a radi chodili na rôzne akcie, niekoľkokrát do týždňa na večere alebo len tak s priateľmi na pohárik. Spolu aj zvlášť, no nikdy jeden druhého nepodozrievali z nevery. "Veď sme sa milovali a mali sme všetko, čo sme potrebovali, tak na čo si to kaziť nejakou aférkou?" zamýšľa sa Zuzana. 

Pixabay.com

​Potom však ich dokonalé spolužitie zasiahla pandémia. Ich doterajší život prestal existovať a im neostávalo nič iné, ako sa novým podmienkam prispôsobiť. Na začiatku sa obávali, aby sa ani jeden z nich nenakazil... Mesiace však plynuli a ich koronavírus našťastie obchádzal. Prestali sa stretávať s priateľmi a pred svetom sa úplne uzavreli. "Mysleli, sme si, že to nebude dlho trvať. Napokon, leto sme si aj trochu užili a vnútorne sme ožili. Potom sa však situácia začala zhoršovať. S Tomášom sme sa začali hádať a prestali sme sa jeden o druhého zaujímať. A teraz? Týždne sme zatvorení doma, keďže obaja máme homeoffice. Syn nechodí do školy, alebo keď aj išiel, po týždni sme boli v karanténe. Každý deň vyzerá úplne rovnako. Ráno sa zobudím, umyjem sa, zviažem vlasy do copu, nahodím tepláky a sadnem si pred počítač pracovať. Prestala som sa maľovať a vôbec na to nemám ani chuť. Na čo, keď som len doma? S Tomášom si už vôbec nerozumieme a na všetkom sa pochytíme. Aj on je celý deň doma a čoraz viac mi prekážajú jeho bodavé pohľady a uštipačné poznámky na moju vizáž," sťažuje sa Zuzana. Samozrejme vie, že si na svoj zovňajšok už tak nepotrpí ako kedysi, ale jednoducho v tom nevidí význam, keď nikam nemôže ísť. "Najnovšie mi Tomáš povedal, že sa už na mňa nemôže pozerať a keď so sebou niečo neurobím, opustí ma. To ma šokovalo! Neviem, čo robiť... Mám sa premôcť a vyhovieť mu?" pýta sa nešťastná žena. Čo by ste jej poradili?

Súvisiace články

Najčítanejšie