Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dvojicu bezdomovcov zmenil na nepoznanie: Majiteľ kaderníctva im doprial svadbu snov
Zdielať na

Dvojicu bezdomovcov zmenil na nepoznanie: Majiteľ kaderníctva im doprial svadbu snov

Zdroj: Profimedia

Aj táto ťažká doba prináša pekné momenty a motivuje ľudí, aby si viac pomáhali a všímali si svoje okolie. Príbeh tejto dvojice vás chytí za srdce!

Rosalyn Ferrer (50) a Rommel Basco (55) z Filipín žijú so svojimi šiestimi deťmi vo veľmi chudobných podmienkach. Hoci sú spolu už 24 rokov, nikdy sa nevzali, pretože si svadbu jednoducho nemohli dovoliť.

​Početná rodinka nemá poriadne bývanie, žijú v malej chatrči a rodičia majú čo robiť, aby sa im podarilo zohnať dostatok jedla na každý deň, píše Daily Mail. Nedostatok peňazí bola aj dôvod, prečo si za celé roky spoločného života nepovedali svoje áno.

Keď rodičia zbierali v okolí plasty, z čoho získali aspoň nejaké financie, všimol si ich majiteľ neďalekého kaderníctva. Richard Strandz sa rozhodol chudobnej rodine pomôcť a spolu s niekoľkými priateľmi pre nich pripravili krásnu ponuku.

Profimedia

​Splnený sen

Kaderník spravil obom krásny nový účes a mejkap, žene zohnali svadobné šaty a mužovi oblek. Zariadili svadbu v kostole a následne im zhotovili nezabudnuteľné spomienkové fotografie.

„Nikdy sme nemali dosť peňazí a sústredili sme sa iba na to, aby sme každý deň mali dostatok jedla pre nás a pre naše deti,“ povedala novomanželka, ktorá je vďačná, že sa splnil jej sen o nádhernej svadbe.

Profimedia

„Skutočná láska je niečo, čo by sa malo oslavovať. Je to výnimočné bez ohľadu na to, či ste bohatí alebo chudobní,“ povedal Richard, ktorého sa príbeh týchto ľudí nesmierne dotkol.

Krásne gesto, klobúk dole!

Profimedia

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie