Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ľudia nechápu, ako sa mohli dať dokopy: Nezvyčajný párik sa nedá prehliadnuť
Zdielať na

Ľudia nechápu, ako sa mohli dať dokopy: Nezvyčajný párik sa nedá prehliadnuť

Zdroj: Profimedia

Na kritiku a prekvapené pohľady si už zvykli a nemajú potrebu nikomu nič vysvetľovať. Prečo dvojica púta pozornosť všade, kde sa objaví?

Brittany Jacques (23) trpí nadváhou a práve veľké telo jej zničilo každý vzťah. Keď už prestala veriť, že niekedy zažije skutočnú lásku, objavil sa v jej živote muž, ktorý ju miluje takú, aká je.

Láska sa neváži

Brittany zažila niekoľko veľmi nepríjemných skúseností s bývalými partnermi. Na začiatku jej tvrdili, že ich priťahuje a potom ju kvôli nadváhe opustili a hanbili sa za ňu.

Mladej žene to úplne zničilo sebavedomie a hoci sa snažila schudnúť, nedarilo sa jej to. Všetko sa zmenilo v okamihu, keď sa spoznala s Mattom (23), píše denník The Sun.

Profimedia

Obaja cítili silnú vzájomnú príťažlivosť, no Brittany najskôr váhala, či si s ním má začínať. Matt má totiž úplne štíhlu vyšportovanú postavu a dokonca pracuje ako fitness inštruktor.

Mladý muž ju však presvedčil, že sa mu páči presne taká aká je a priznal sa, že ho už unavovali ženy, ktoré neustále riešili svoje nedostatky a každý gram navyše.

Profimedia

"Keď som uvidel Britt, okamžite sa mi páčila, nemusí na sebe nič meniť a nikdy by som ju o to nežiadal,“ hovorí zaľúbený fitnesák a dodáva, že má k jedlu tiež pozitívny vzťah. „Nesledujem kalórie a neuznávam diéty, chcem aby jedla, čo jej chutí a vyhovuje, dôležité je, aby bola šťastná,“ dodáva.

Napriek tomu, že oni dvaja svoje odlišné postavy, ktoré delí 54 kíl, neriešia, ľudia sa k ich vzťahu neustále vyjadrujú a hejtujú každú ich spoločnú fotku.

„Priali by sme si, aby vzťahy so zmiešanou hmotnosťou boli úplne normálne prijímané, ako aj rôzne iné rozdiely. Sme takí šťastní, že sme sa našli!“ dodáva na záver Brittany, ktorú Matt stihol dokonca požiadať o ruku. Prajeme im veľa lásky a šťastný život!

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie