Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prežívajú lásku ako hrom, okolie im neverí: Muža obviňujú, že si mladú krásku platí
Zdielať na

Prežívajú lásku ako hrom, okolie im neverí: Muža obviňujú, že si mladú krásku platí

Zdroj: Profimedia

Ani jeden z nich to neplánoval, no vzájomnej náklonnosti sa nemienili brániť. Hoci sú dnes už manželia, s negatívnymi reakciami ľudí sa stretávajú denne. Pozrite sa, prečo!

Keď sa realitná agentka Sarai (27) z Colorada presťahovala do Denveru, rozhodla vyskúšať zoznamovaciu aplikáciu, aby sa s niekým zoznámila. Takto sa najskôr na diaľku spoznala s Joelom (50), ktorý pracoval ako generálny riaditeľ spoločnosti pre obnoviteľné zdroje energie a žil len 30 minút od nej.

Iskra preskočila okamžite

Hoci od začiatku vedeli, že ich delí 23-ročný vekový rozdiel, obaja pocítili, že medzi nimi preskočila iskra už pri správach a telefonátoch. Po prvom rande už nemali pochýb, že to bola láska na prvý pohľad, píše denník The Sun.  

„Od začiatku ma priťahovala jeho vyspelosť, zrelosť, túžba po dobrodružstve a empatia. Okrem toho to bola silná fyzická príťažlivosť, už po prvom stretnutí som sa od neho nechcela odtrhnúť, dovtedy som ani netušila, že niečo tak silné môže človek cítiť“ spomína Sarai.

Profimedia

Joel to cítil rovnako, no obával sa, že to pre Sarai bude možno iba prechodné obdobie a že si nebude vedieť predstaviť budúcnosť s o toľko starším mužom. „Rýchlo som si uvedomil, že to tak nie je a že rovnako ako ja túži po tom, aby sme boli spolu stále."

„Vedel som, že ju milujem ešte predtým, ako som ju stretol, ale keď sme sa videli prvýkrát naživo, moje srdce sa zbláznilo. Vedel som z jej profilu, že je krásna, ale až pri prvom rozhovore sme si uvedomili, že je veľmi inteligentná, energická, dobrodružná, bezstarostná, súcitná, zábavná, očarujúca, zábavná a nesmierne príťažlivá,“ nešetril slovami chvály na svoju lásku Joel.

Profimedia

Po troch mesiacoch sa vzali

Už po mesiaci si svoju lásku potvrdili spoločnými tetovaniami nekonečna a krátko na to Joel požiadal Sarai o ruku. Po troch mesiacoch sa vzali.

Rodičia Sarai, ktorí majú iba o tri roky viac, ako jej manžel, boli z ich vzťahu spočiatku nešťastní a neverili, že im to vydrží, no postupne sa s tým zmierili, lebo videli, ako veľmi sa ľúbia.

Oveľa horšie prijali mladučkú nevestu Joelovi rodičia, no obaja veria, že to chce len čas a pochopia, že ich láska je silná a skutočná.  

Profimedia

Napriek tomu, že sú veľmi zaľúbení a kritiku okolia si nevšímajú, zažívajú často veľmi nepríjemné situácie. „Mnohí ľudia si myslia, že mi Joel platí za to, že s ním som, jeden cudzinec sa ho dokonca opýtal, za koľko si ma kúpil. Raz si dokonca niekto myslel, že ma uniesol, inokedy ma pokladajú za jeho dcéru,“ vymenúva trápne situácie Sarai.

Poznáte aj vy nejaký pár s veľkým vekovým rozdielom? Napíšte nám, či im to vydržalo!

Súvisiace články

Najčítanejšie