Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kvôli láske prišla o najlepšiu kamarátku: Keď uvidíte, za koho sa vydala, nebudete sa čudovať
Zdielať na

Kvôli láske prišla o najlepšiu kamarátku: Keď uvidíte, za koho sa vydala, nebudete sa čudovať

Zdroj: Profimedia

Hovorí sa, že láska nepozná rozdiely a táto dvojica je toho dôkazom. Hoci mnohí o ich vzťahu pochybovali, obaja tvrdia, že nikdy neboli šťastnejší.

Becki Price (41) sa vydala o dvadsaťtri rokov staršieho muža, no nie všetci ich láske priali. Asi najhoršie to prijala jej bývalá najlepšia priateľka, keďže ten starší muž, Blue Price (64), je jej otec.

​​Kašlú na kritiku ľudí

Manželia, ktorých delí 23-ročný vekový rozdiel sa pravidelne stretávajú s nepríjemnými poznámkami a kritickými pohľadmi ľudí. Najhoršie to niesli ich priatelia a najbližšia rodina a to najmä dcéra Pricea, Catherine, ktorá bola najlepšou kamarátkou Becki a vďaka nej sa so svojím budúcim manželom zoznámila, píše magazín yahoo.com.

Ich blízki s ich vzťahom dlho nesúhlasili a odhovárali ich od sobáša, no oni sa napriek tomu vzali a sú v manželstve šťastní už šiesty rok. Ako hovoria, prežívajú najkrajšie obdobie vo svojich životoch a to aj napriek tomu, že deti Becki sú v podobnom veku ako vnúčatá Blue.

Profimedia

"Milujem ho. Je veľmi zábavný, je jednoducho úžasný,“ nešetrí chválou svojho staršieho manžela Becki, ktorej prvé manželstvo stroskotalo, a neverila, že ešte bude niekedy takto milovaná.

Dvojica teraz žije spolu s deťmi Becki, ktoré sú vo veku 15, 19, 22 a 24 rokov, spoločných potomkov nemajú. "Nezáleží nám na tom, čo o nás hovoria ľudia. Ľúbime sa a sme spolu šťastní,“ tvrdia manželia, ktorí si užívajú každý jeden spoločný deň.

Poznáte dvojicu s podobným vekovým rozdielom aj vy? Napíšte nám!

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie