Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Túžila po svadbe snov, urobila šialenú vec: Ako mohla oklamať aj najbližšiu rodinu?
Zdielať na

Túžila po svadbe snov, urobila šialenú vec: Ako mohla oklamať aj najbližšiu rodinu?

Zdroj: Profimedia

Niektorí ľudia sú schopní urobiť naozaj hrozné veci, aby dosiahli to, po čom túžia. Tejto žene sa to vypomstilo a pravdepodobne už oľutovala, že vyviedla takúto hlúposť!

Toni Standen (29) z Veľkej Británie túžila po veľkej a honosnej svadbe so svojím snúbencom, problémom však boli financie, ktoré jednoducho nemali. Toni sa však zaťala a rozhodla sa, že urobí všetko preto, aby si svoj sen splnila!

Podviedla rodinu aj priateľov

Táto žena si vymyslela plán, ako získa peniaze na svadbu snov a neštítila sa kvôli tomu oklamať aj svojich najbližších.

Britka si oholila hlavu a predstierala, že má pokročilé štádium rakoviny a preto sa veľmi túži vydať a mať svadbu, po ktorej túžila celý život. Rodinu aj priateľov rozcítili jej slová a nikoho ani len nenapadlo, že bolesť a trápenie iba predstiera, píše magazín Yahoo.

Dúfala, že jej blízki priatelia pomôžu a to sa aj stalo. Založili jej zbierku, kde prispeli stovkami eur, prispeli aj úplne cudzí ľudia, ktorým bolo vážne chorej ženy ľúto a chceli jej pomôcť pri plnení sna. Dokopy sa vyzbieralo približne 9400 eur.

Toni a jej manžel James z vyzbieraných peňazí vystrojili honosnú svadbu a vyšlo im ešte aj na svadobnú cestu. Nevesta neskrývala šťastie, a to aj napriek tomu, že jej otec sa jej veľkého dňa nedožil. Paradoxne, zomrel na rakovinu, ktorú ona celý čas predstierala.

Profimedia

Na svadbe sa púšťalo emotívne video jej chorého otca, ktorý im zanechal pekný a dojímavý odkaz. Ani jedno oko v sále nezostalo suché, no nevesta po pár minútach vtipkovala, akoby sa nič nestalo. Rovnako tak nebolo badať, že by bola chorá, alebo vysilená. Niektorí z priateľov si toto všetko všimli a začali mať podozrenie, že tu niečo nesedí.

Profimedia

Odhalili ju!

Po svadbe sa rozhodli svoju priateľku navštíviť a na rovinu sa jej opýtali, či je naozaj chorá, ako im tvrdila. Toni najskôr zatĺkala, potom sa rozplakala a priznala, že to boli všetko iba klamstvá.

Kamaráti si celý rozhovor nahrali a ihneď potom zavolali políciu. Keď sa o šialenom podvode dozvedeli ostatní svadobčania, zostali absolútne zhrození a nedokázali pochopiť, ako im mohla niečo také spraviť.

"Mohla by dostať Oscara, jej herecký výkon bol geniálny, všetkých nás oklamala,“ povedala sklamane jedna z jej priateliek.

Toni, ktorá je v súčasnosti nezamestnaná, priznala na súde svoju vinu a teraz jej hrozí väzenie. Sudca tiež pravdepodobne nariadi, aby všetky vyzbierané peniaze vrátila. Naozaj nechápeme, ako si mohla takto dobabrať život. Nakoniec príde o peniaze, o manžela aj o všetkých priateľov...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie