Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
FOTO zo šokujúcej svadby: Iba 13-ročné dievča donútili k sobášu s týmto mužom
Zdielať na

FOTO zo šokujúcej svadby: Iba 13-ročné dievča donútili k sobášu s týmto mužom

Zdroj: Profimedia

Hoci v našich končinách niečo také nepoznáme, stále sú krajiny, kde sú svadby maloletých detí úplne bežné. Tento príbeh vám vyrazí dych!

Internetom kolujú fotografie zo svadby, kde bola iba 13-ročná Asnaira z Filipín donútená vziať o dve generácie staršieho muža. Pre 48-ročného Abdulrzaka Ampatuana je to už piate manželstvo a to nie je všetko!

Nielen že mladučká Asnaira je už v poradí jeho piatou ženou, ale Abdulrzak má z predošlých manželstiev niekoľko detí v rovnakom veku ako jeho nová nevesta, ktorej povinnosťou je teraz sa o ne aj o manžela starať.

Asnaira sa vyjadrila, že sa svojho nového muža nebojí, pretože sa k nej správa pekne. "Učím sa variť, ale zatiaľ mi to veľmi nejde. Chcem, aby bol Abdulrzak spokojný,“ cituje dievčatko denník Mirror.

Profimedia

Ihneď po svadbe začali bývať v dome, ktorý pre nich Abdulrzak postavil. Muž pracuje ako farmár, zatiaľ čo jeho mladučká žena sa musí starať o domácnosť, ale aj o všetky jeho deti z predošlých vzťahov. "Som veľmi šťastný, že ju mám," pochvaľuje si muž a dodáva, že spoločné dieťa by s ňou chcel mať až keď bude mať 20 rokov. Dovtedy bude okrem všetkých povinností chodiť do školy.

Podľa štatistík UNICEF bolo na Filipínach uzavretých viac ako 726 000 detských sobášov. V rímsko-katolíckej časti Filipín je dokonca zakázaný rozvod. Krajina sa kvôli šokujúcim číslam zaviazala, že radikálne zníži počty detských, ale aj vynútených manželstiev do roku 2030.

Chúďa dievča, ani si nechceme predstavovať, aký život ju čaká...

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie