Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
TOP páry podľa horoskopu: Zistite hneď, či patríte medzi ideálne dvojice aj vy!
Zdielať na

TOP páry podľa horoskopu: Zistite hneď, či patríte medzi ideálne dvojice aj vy!

Zdroj: Profimedia

Niektoré znamenia sa k sebe hodia viac, iné menej a niektoré sú doslova ako stvorené na dokonalý harmonický život. Je toto aj váš prípad?

Ste jedným z párov, ktorým hviezdy naozaj prajú? Podľa horoskopu to týmto znameniam klape spoločne najlepšie, neznamená to však, že iné kombinácie nemôžu byť tiež šťastné.

Mária Čírová sa rozhodla neriskovať a deti do školy neposlala...

STRELEC A BLÍŽENCI

Vždy pripravení zažiť dobrodružstvo. To je heslo, ktorým sa riadia obe znamenia, keď spolu tvoria pár. Asi preto je to jedna z najlepších dvojíc, aké si len viete predstaviť. Majú otvorené srdce i myseľ, a preto si jeden v druhom vie nájsť dokonalú spriaznenú dušu. Žijú pre okamih a desí ich predstava, že by im niečo ušlo. Netlačia jeden na druhého a vo vzťahu sa cítia neuveriteľne slobodne, čo obaja potrebujú. Sú to bádatelia a veľmi podobne zmýšľajúce znamenia, preto tvoria priam dokonalý pár.

BÝK A RAK

Obe znamenia túžia po bezpečí, pohodlí a pokoji za každých okolností. Práve preto nemajú pocit, že by si navzájom mali niečo dokazovať, práve naopak. Keď sú spolu, navzájom sa upokojujú a nepotrebujú každý deň stráviť naplno a zažívať dobrodružstvá. Sú to pohodlné povahy a práve preto radi trávia čas doma a nepotrebujú sa baviť. Možno spočiatku vyzerajú ako nudný pár, napriek tomu im to takto vyhovuje. Tvoria dokopy veľmi jemný, ale zároveň úžasne vášnivý pár.

unsplash.com

BARAN A LEV

Keď sú tieto dve znamenia spolu, lietajú iskry. Sú to veľmi silné osobnosti, a napriek tomu sú neuveriteľne kompatibilné, práve vďaka obojstrannej dôvere a ohnivej povahe. Rozumejú si aj po sexuálnej stránke, kedy dochádza k dokonalej zhode, ale ich vášeň a ohnivá povaha sa dostáva aj mimo spálne. Hoci je možné, že sa budú veľmi často hádať, na konci dňa sú si navzájom oddaní, plní optimizmu a energie.

unsplash.com

BLÍŽENCI A VÁHY

Nečakané spojené s neočakávaným. Nepredvídateľní Blíženci a nepredvídateľné Váhy spolu tvoria naozaj dokonalý pár. Obe znamenia sú spoločenské a charizmatické, čiže veľmi radi randia a zbožňujú prekvapenia, ktoré radi dostávajú, ale aj vymýšľajú. Práve preto si dokonale rozumejú, hlavne kvôli podobnosti. S nimi sa skutočne nikto nenudí a spolu ako pár tvoria zábavnú a veľmi spoločenskú dvojicu.

unsplash.com

VODNÁR A STRELEC

Spojenie dvoch nebojácnych a zvedavých jedincov spôsobí, že sa dostanete na miesta, o ktorých sa vám ani nesnívalo. Nikto nemiluje experimenty tak, ako práve Vodnári a Strelci. Je preto jasné, že majú aj bohatý sexuálny život. Majú však medzi sebou viac než len fyzickú príťažlivosť. Vážia si svoju individualitu a slobodu, navzájom rešpektujú osobný priestor a ich vzťah bude vždy svieži a vzrušujúci.

Profimedia

RYBY A ŠKORPIÓN

Vodné znamenia sú z princípu veľmi emocionálneho charakteru a práve Ryby a Škorpióni vnášajú všetky pocity do svojich vzťahov. Nie je to však žiadny chaos. Je to veľmi silné puto, ktorému môže konkurovať len máločo a málokto. Možno mnohým prídu ako čudáci, ale je to práve naopak. Všetko, čo spolu prežívajú, vnímajú veľmi intenzívne. Vždy sa o sebe budú chcieť dozvedieť viac a ich spojenie bude silnieť.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie