Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Českej hviezde pre dospelých poriadne naložili: Toto je tvoja najhnusnejšia FOTKA
Zdielať na

Českej hviezde pre dospelých poriadne naložili: Toto je tvoja najhnusnejšia FOTKA

Zdroj: Instagram/oficial_daisylee

Mladá blondína známa v pornopriemysle pod prezývkou Daisy Lee s nahotou rozhodne nemá žiadny problém. Rada sa fotí v rôznych šteklivých pózach a ukazuje svoje krivky, no nie vždy to dopadne na jednotku.

Dôkazom sú aj jej najnovšie fotky z domácej karantény. Kráska je zatvorená doma a ako sa sama priznala, celkom sa už nudí. Aj preto sa dala nahovoriť na sexi fotenie, ktoré však u jej fanúškov vyvolalo pohoršenie.

Láska robí s človekom divy a tento športovec nie je výnimkou!

​​Daisy si na seba obliekla čipkovanú spodnú bielizeň, našpúlila pery a snažila sa vystrúhať čo najzvodnejší pohľad do objektívu fotoaparátu. To sa jej však nepodarilo a miesto pochvalných komentárov, ako dobre vyzerá, jej ľudia poriadne naložili. "Tu si fakt nechutne stará, máš divné oči a tie vlasy sú fakt na grc. Toto je tvoja najhnusnejšia fotka, kde vyzeráš ako strhaná päťdesiatka," zneli len niektoré z množstva podobných názorov. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DAISY LEE? (@oficial_daisylee),

Ľudia si všimli aj dieru v podprsenke a nepozdával sa im ani jej výraz... Najmä jej oko, ktoré vyzeralo naozaj zvláštne. Ktovie, či fotka neprešla prehnaným množstvom úprav a výsledok je na míle vzdialený realite...

Súvisiace články

Najčítanejšie