Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Čo mužov na ženách okamžite upúta a čo ich odradí? TOTO vás prekvapí!
Zdielať na

Čo mužov na ženách okamžite upúta a čo ich odradí? TOTO vás prekvapí!

Zdroj: unsplash.com

Mysleli ste si, že mužov zaujmú najviac vaše oči, prípadne si premerajú vašu postavu a pohľad im padne do dekoltu? Nie je to tak!

Každá žena sa pri mužovi, ktorý sa jej páči, snaží vyzerať čo najlepšie. Niekedy sa zbytočne trápime detailmi na svojom vzhľade, pričom muži nás vnímajú viac ako celok. Sú tu však veci, ktoré ich v pozitívnom či negatívnom význame upútajú hneď!

​Kto to má podľa vás v živote ľahšie, muži alebo ženy? Túto vtipnú komédiu sa oplatí vidieť!

Parfum

Väčšina opýtaných mužov zvyčajne venuje pozornosť ženskému parfému, nezabudli však podotknúť, že nesmie byť veľmi výrazný. Ak to žena preženie, opačné pohlavie zaručene odplaší. Menej je rozhodne viac aj v tomto prípade.   

unsplash.com

Lak na nechty

Tento detail si muži nejako extra nevšímajú, zhodli sa však v tom, že sa im páči, ak má žena upravené a prirodzene vyzerajúce nechty. Príliš krikľavé farby a dlhé umelé pazúre sú pre väčšinu opýtaných mužov odpudzujúce.

Obočie

Vo všeobecnosti len zriedka venujú pozornosť tomuto detailu, všetci sa však zhodli v tom, že na ženách nemajú radi príliš vytrhané obočie. Toto je dôvod, prečo muži uprednostňujú ženy s prirodzeným obočím.

Líčenie

Tu platí to, čo vo všetkých ostatných bodoch. Ak chcete u mužov zabodovať, rozhodne to s mejkapom nepreháňajte. Jemné zvýraznenie očí, trošku lícenky a jemný lesk na pery bude úplne stačiť. Tu nájdete tipy na prirodzené líčenie, ktoré muži vždy ocenia.

Profimedia (ilustračná fotografia)

Menšie vyrážky

Síce si všimnú pupienok na nose, ale nerobia z toho takú drámu ako my. Vedia, že je to len drobnosť, ktorá zase po čase zmizne, preto sa tým netrápte. Žiaľ pri vážnejších problémoch s pokožkou už nie sú takí tolerantní a väčšinou ich to odradí.

Neoholené nohy

Takmer všetci muži sú v pohode s tým, že žena nemá absolútne vždy dokonale hladké nohy. Neznamená to, že by ste sa nemali holiť, ale ak občas nestíhate, naozaj sa svet nezrúti. Ani ten ich.

Strie

Niektorí muži ani nevedia, ako vyzerajú strie a nikdy ich nevideli. Ale väčšina mužov, ktorí si ich všimli, ich nepovažujú za žiadnu katastrofu. Väčšina z nich vie, že vznikajú napríklad po tehotenstve a kolísaní váhy a majú pre to pochopenie.

Mierne vypuklé bruško

Dámy, vydýchnite si! Až 90 percent mužov nepovažuje malé bruško za niečo hrozné a nikdy mu nevenuje pozornosť, ak ho žena má, dokonca je to pre mnohých sexi.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie