Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Svoje telo roky skrývala, dnes sa za nadváhu nehanbí: Fíha, TO je odvaha!
Zdielať na

Svoje telo roky skrývala, dnes sa za nadváhu nehanbí: Fíha, TO je odvaha!

Zdroj: Profimedia

Aj vy máte kvôli kilám navyše komplexy zo svojho tela? Možno vám pomôže príbeh tejto ženy, ktorá sa naučila byť sebavedomá aj s poriadnou nadváhou.

Ak máte pár kíl navyše alebo vás trápi väčšia nadváha či dokonca obezita, určite ste sa už stretli s negatívnymi reakciami okolia. Svoje vie o tom aj táto mladá žena, ktorá kvôli postave zažívala výsmech a šikanu celé roky.

Austrálčanka Karla Crowe (28) v škole veľmi trpela. Výsmech a šikana boli na dennom poriadku, svoju postavu skrývala v obrovskom voľnom oblečení.

“Nielen že som nemala žiadny vzťah s chlapcom, nemala som ani kamarátky. Kvôli nadváhe som bola úplne vylúčená z kolektívu,” spomína Karla na ťažké časy. 

Profimedia

​Toto som ja!

Všetko sa zmenilo pred pár rokmi, keď sa zoznámila so svojim priateľom, teraz už aj manželom Xavierom, ktorý ju miloval takú, aká je a naučil ju, aby sa tak vnímala aj ona sama.

Karla síce neschudla a stále má nadváhu, ale je z nej úplne nový človek. Stala sa zástankyňou sexuálnej pozitivity a sebalásky a pomáha mnohým ženám, ktoré sa kvôli rôznym komplexom zo svojho tela nedokážu radovať zo života a zo sexu.

Profimedia

Manžel ju podporuje aj v predvádzaní plus-size spodnej bielizne a v odvážnych fotografiách, ktorými chce podporovať svoje posolstvo.

Ďalšie odvážne fotografie nájdete na jej Instagrame.

https://www.instagram.com/p/BtNf-7Eg6T4/

https://www.instagram.com/p/Btxhf_MgWrM/

https://www.instagram.com/p/Bv1PiBaAlZg/

https://www.instagram.com/p/BwJMtmNANZF/

https://www.instagram.com/p/BvRGj3PAmYw/

Súvisiace články

Najčítanejšie